Nadal torna a Abu Dhabi amb derrota

El sud-africà Kevin Anderson guanya el tennista mallorquí en tres sets (4-6, 6-3 i 6-4) en un torneig d'exhibició

marcosl46373565 spain s rafael nadal reacts in a semi final match against so181228164313

marcosl46373565 spain s rafael nadal reacts in a semi final match against so181228164313 / Kamran Jebreili

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ha tornat Rafa Nadal. Ha tornat a jugar –no ho feia des del passat 7 de setembre quan es va haver de retirar lesionat davant de Juan Martín del Potro en les semifinals de l’Open dels Estats Units– i ha perdut en la seva tornada. Queia Nadal davant del sud-africà Kevin Anderson (4-6, 6-3 i 7-4) en el seu retorn a les pistes a Abu Dhabi amb motiu d’un torneig d’exhibició.

El mallorquí, que és l’actual número dos del món, ha tornat notant, com és lògic, la seva evident falta de ritme. Ha sigut derrotat per Anderson, que no l’havia guanyat en cap dels cinc duels precedents. Ni tan sols posar-se per davant al marcador li ha permès a Nadal assegurar-se el triomf en la seva tornada.

De fet, el tennista espanyol ha pres la seva participació en aquest torneig d’exhibició d’Abu Dhabi com una posada al punt per accelerar la seva recuperació de cara al primer gran de la temporada: l’Open d’Austràlia, primer Grand Slam del 2019 que començarà el 14 de gener a Melbourne.

Renuncia a la final de consolació

Notícies relacionades

De fet, Nadal va anunciar després que no disputarà la final de consolació. "Vull assegurar-me de no carregar el meu cos massa aviat", va apuntar. "He passat més temps en pista del que pensava, i no és el moment de fer passos enrere, sinó cap a davant. He patit molt amb les lesions i no vull patir més", va afegir. Ara s’agafarà dos dies de descans. 

Anderson, defensor del títol, s’enfrontarà a la final a Novak Djokovic, que després de derrotar el rus Karen Khatxànov per 6-4 i 6-2 en l’altra semifinal està a un pas de conquistar el seu quart títol en l’emirat.

Temes:

Rafa Nadal