L'OPEN D'AUSTRÀLIA

Chung dona la gran sorpresa i es carrega Djokovic

El tennista coreà ja és als quarts de final, on també s'ha classificat Federer

EPA1772. MELBOURNE (AUSTRALIA), 22/01/2018.- El tenista surcoreano Hyeon Chung reacciona durante su partido de la cuarta ronda del Abierto de Australia contra el serbio Novak Djokovic, en Melbourne, Australia, hoy 22 de enero de 2018. EFE/ Lukas Coch PROHIBIDO SU USO EN AUSTRALIA Y NUEVA ZELANDA / LUKAS COCH (EFE)

EPA1772. MELBOURNE (AUSTRALIA), 22/01/2018.- El tenista surcoreano Hyeon Chung reacciona durante su partido de la cuarta ronda del Abierto de Australia contra el serbio Novak Djokovic, en Melbourne, Australia, hoy 22 de enero de 2018. EFE/ Lukas Coch PROHIBIDO SU USO EN AUSTRALIA Y NUEVA ZELANDA
Serbia’s Novak Djokovic takes a drink during a break in his fourth round match against South Korea’s Chung Hyeon at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018. (AP Photo/Andy Brownbill)
Tennis - Australian Open - Rod Laver Arena, Melbourne, Australia, January 22, 2018. Roger Federer of Switzerland celebrates winning against Marton Fucsovics of Hungary. REUTERS/Thomas Peter

/

1
Es llegeix en minuts

Gran sorpresa en les pistes de Melbourne, on es disputa l'Open d'Austràlia. Un jove valor del tennis coreà, Hyeon Chung, de tan sols 21 anys, i que no ha sobrepassat la 44 posició entre els millors tennistes del món, ha derrotat l'antic número u del tennis mundial, el serbi Novak Djokovic, en un intens partit que ha guanyat per 7-6, 7-5 i 7-6. 

La constància del coreà, que va començar a jugar a tennis per superar els seus problemes amb la vista, ha tombat Djokovic, que tornava a l'alta competició amb l'afany de guanyar un altre cop a Austràlia.

Notícies relacionades

Per una altra part, el tennista suís Roger Federer, segon cap de sèrie, també va accedir aquest dilluns als quarts de final després de derrotar l'hongarès Marton Fucsovics per 6-4, 7-6 (3) i 6-2, i segueix sent l'únic tennista que no ha perdut cap set en el torneig.

Una victòria molt ràpida i inqüestionable

Federer, que es va desfer del seu adversari en dues hores i 1 minut, s'enfrontarà en aquests quarts de final al txec Tomas Berdych, 19è preclassificat, que va eliminar l'italià Fabio Fognini per 6-1, 6-4 i 6-4.

El quadro de quarts de final

Així queden els quarts de final <strong>masculins </strong>de l'Open d'Austràlia.