Djokovic i Serena Williams comencen la defensa del seu títol a Austràlia sense problemes

Carla Suárez, Almagro, Bautista, Ramos i García López també han passat a segona ronda

 

  / EFE / LUKAS COCH

1
Es llegeix en minuts

Sense sorpreses. Els dos campions de l'Open d'Austràlia han començat la defensa del títol sense gaires problemes. Novak Djokovic s'ha desfet del sud-coreà Hyeon Chung (número 51 mundial) amb comoditat en només dues hores (6-3, 6-2, 6-4) i Serena Williams ha fet el mateix davant la italiana Camila Giorgi (6-4, 7-5). Com ells dos, també han passat a segona ronda els grans favorits, com Roger Federer (3), Tomas Berdych (6), Kei Nishikori (7), Maria Xaràpova (5), Agniewszka Radwaanska (4) i Petra Kvitova (6).

Sense problemes a la pista, el número 1 ha hagut de respondre amb cautela a les informacions d'una investigació per pactar partits dins el circuit que ha desvelat la BBC. "Sincerament no ho crec. He sentit parlar de la història i d'un parell de jugadors esmentats, però això va passar fa 10 anys. Crec que tots estem treballant per mantenir el nostre esport com més net millor i fer front a aquests casos particulars. No n'hi ha cap prova real", ha valorat el tennista serbi, que, segons aquesta informació, el 2007 va ser citat a declarar al saber-se que li havien ofert 200.000 dòlars per perdre un partit en el torneig de Sant Petersburg.

VICTÒRIA DE CARLA SUÁREZ

La participació espanyola l'ha inaugurat en aquesta primera jornada a Melbourne Carla Suárez, que ha superat la primera ronda davant la suïssa Viktorija Golubic (149 del món), classificada de la prèvia, a la qual ha derrotat per 7-5 i 6-4. La tennista de Gran Canària, desena cap de sèrie, s'ha mostrat molt tensa a la pista, encara que ho ha compensat amb la seva superioritat de joc. L'any passat Suárez va ser eliminada en la primera ronda.

Notícies relacionades

També han aconseguit passar a la segona ronda Albert Ramos al superar el croat Borna Coric, una de les promeses del circuit (6-2, 6-2, 6-3); Nicolás Almagro davant el francès Julien Benneteau (6-3, 6-7, 6-3 i 7-6); Roberto Bautista, al derrotar l'eslovac Martin Klizan en cinc mànegues, 6-2, 6-3, 4-6, 2-6 i 6-2, i Guillermo García-López, davant el també francès Paul-Henry Mathieu (6-4, 6-4, 6-4). No ho han aconseguit Pablo Carreño, que ha caigut davant l'australià Nick Kyrgios (6-2, 7-5, 6-2), Pablo Andújar davant el francès Patrick Herbert (5-7, 6-4, 7-6, 6-2) i Íñigo Cervantes davant l'ucraïnès Eugeny Donskoi (6-4, 3-6, 6-1, 6-4).

En la segona jornada del torneig (01.00 hora espanyola) debutarà a la central Rod Laver Arena Garbiñe Muguruza, actual número 3 mundial, davant Anett Kontaveit i tancarà el programa matinal d'aquesta pista el duel entre Rafael Nadal Fernando Verdasco (aproximadament 05.00 hores, Eurosport).