TU I JO SOM TRES

Telecinco ajuda Ayuso i la mostra en versió altruista

Telecinco  ajuda Ayuso  i la mostra en versió altruista

FERRAN MONEGAL

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

A profitem l’ocasió, segurament ha pensat Telecinco. I després de la tremenda al·locució d’Isabel Díaz Ayuso acusant tot el Govern de Sánchez de pretendre destruir-la –utilitzant el seu nòvio com a excusa–, després d’aquesta adolorida intervenció pública, els deia, vam veure que Telecinco va llançar d’improvís Ayuso com a protagonista d’un espot publicitari del programa solidari i humanista 100% únicos.

¡Ah! Aquest programa és una iniciativa del periodista Guillermo Fesser, responsable també de la Fundación Gomaespuma, a fi de sensibilitzar la societat i visibilitzar la realitat i el dia a dia de les persones autistes. En aquesta publicitat llançada per Telecinco es veu la presidenta Ayuso envoltada de joves que li fan preguntes. "¿És veritat que vas ser la community manager del gos d’Esperanza Aguirre?". "¿És veritat que un dia li vas agafar el cotxe al teu pare sense permís?". "¿Quan et llançaràs a ser presidenta del Govern?". "¿Et cau bé Pedro Sánchez?".

Notícies relacionades

L’objectiu d’aquest espot es compleix: incentiva la nostra curiositat per veure com respondrà la presidenta Ayuso a aquestes preguntes quan s’emeti el programa, que se suposa que serà al més aviat possible. Alguns analistes suposen que també ha sigut una manera molt efectiva de donar-li un cop de mà, fer un favor televisiu, a la senyora Ayuso, arrencant-la de l’espinosa situació en què es troba, i que l’audiència vegi el seu vessant més solidari i altruista. Aquest espot devia estar segurament gravat de fa dies, però l’oportunitat d’emetre’l ara aconsegueix un aprofitament mutu. La presidenta de Madrid surt afavorida impregnant la pantalla de carinyós humanisme i Telecinco aspira a millorar l’audiència del programa que, en entregues anteriors, amb altres famosos, ha sigut molt fluixeta.

Davant l’aflicció d’Isabel Díaz Ayuso quan en la seva al·locució deia sobre la seva relació amb el seu nòvio: "Jo tinc dret a dormir al llit que consideri. ¡Soc lliure per fer-ho!", davant aquesta reivindicació sentimental, tan sincera, a mi m’ha agradat el que va exclamar Wyoming a El intermedio al sentir-la: "¡Si em condemnen per amor, que sigui a cadena perpètua!". ¡Ahh! Evidentment, això del sarcàstic humorista no era emoció, era conya, però fins i tot sent un arpegi buf, té poesia.