TU I JO SOM TRES

La vicepresidenta Yolanda, experta en gimnàstica domèstica

La vicepresidenta Yolanda, experta en gimnàstica domèstica

FERRAN MONEGAL

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Resulta que la vicepresidenta i ministra Yolanda Díaz ha anat aquesta setmana al LateXou (La 2 de TVE), i perquè la vetllada resultés més espumosa i entretinguda li ha ensenyat a Marc Giró com es fan els esquats.

Explicava que ella els fa contínuament. Sobretot abans de pujar a les tarimes a fer alguna al·locució o discurs. Li va dir al Marc: "Cul enrere, cames separades, abaixa’t, i baixes i puges". I Marc Giró, posat a la gatzoneta, feia el que podia. Home, estic d’acord amb la gimnàstica domèstica. Qualsevol element que tinguem a casa serveix. Una paret, una cadira... Amb el pal de fregar es poden fer meravelles, a l’estil del que fan al taitxí o el kungfu amb el pal de bambú. La visita de la vicepresidenta al LateXou de TVE ha sigut això: entreteniment i espuma. És el que es porta. Per als polítics, acudir a aquest tipus d’exercicis televisius és com viure un moment de relax. Diversió efervescent. Aigua de litines. Creuen que guanyen popularitat i simpatia. Se solen divertir més ells que nosaltres, això sí. A mi particularment Marc Giró m’agrada quan explota com a pijo de Pedralbes, aquell estil de l’inoblidable Tito B. Diagonal (Jordi Estadella), i ens fa escenificacions plenes de segones intencions i picardies. Com aquella vegada que ens va explicar que li van okupar el pis, i l’okupa era tan guapo, tan viril, que el Marc va quedar subjugat i li va oferir llit amb dret a cuina de per vida. Que una okupació acabi en un flirt no sol donar-se a la vida. Però hauria sigut un bon fil de conversa amb la vicepresidenta i ministra.

Notícies relacionades

La impulsora de cornuts

La tele, no obstant, no va per aquí. O munten vistoses bombolles per entretenir-se entre ells mateixos, o si et descuides i caus a Tele 5 Sandra Barneda et porta al Carib i et transforma en un cornut. En aquest festival cornúpeta anomenat La isla de las tentaciones dimecres va sortir un ingenu noi anomenat Adri, que viu a Salou, i va dir que volia curar-se d’una gelosia que té molt malaltissa. Doncs sí, ha anat al lloc oportú. Quan la Barneda li va dir: "Mira, Adri, mira", i va veure la seva nòvia, la Mariona, que és de Reus, filetejant-se la boca amb un altre pollastre, al pobre Adri li va créixer de cop un banyam que al seu costat el del pare de Bambi és de riure. ¡Ah! Quina meritòria feina la de Sandra Barneda en el seu paper de Celestina impulsora de cornuts.