Les bales d’‘A tu bola’

Telecinco continua dedicant la nit dels dissabtes als concursos, aquesta vegada amb Pocholo, Natalia i Nacho Guerreros de convidats.

Les bales d’‘A tu bola’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la final de Got talent, Telecinco estrena aquesta nit (22.00 hores) A tu bola. Es tracta d’un concurs presentat per Lara Álvarez i Florentino Fernández, una competició de bales protagonitzada per tres famosos. El trio que inaugura el xou és el format per Pocholo Martínez-Bordiu, la cantant Natalia i l’actor Nacho Guerreros.

Notícies relacionades

Velocitat, gravetat i sort són els factors que les celebrities hauran de tenir en compte durant el joc, en el qual cadascun d’ells competirà amb un color de bales (vermell, blau o groc) i un objectiu: alçar-se amb la victòria per destinar els diners del premi a una causa solidària. El primer classificat aconseguirà 8.000 euros; el segon, 5.000 euros; i el tercer, 3.000 euros, imports que donaran a una oenagé de la seva elecció.

Lara Álvarez exerceix de mestra de cerimònies i Florentino Fernández es fa càrrec de les demostracions dels jocs i de les narracions de les curses.