La crítica de Monegal: Sense imatges del casament de Tamara, posen la d’un militar a València
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Veient que no tenia ni una sola imatge del casament de Tamara Falcó –perquè l’exclusiva estava tota venuda a una revista– Sonsoles Ónega (A-3 TV) va enviar càmeres a València a ensenyar-nos el casament d’un militar que es casava a la mateixa hora i el mateix dia.

I ens van oferir el clàssic ‘passadís de sabres’ que els seus companys de batalló li van dedicar a aquesta parella, Laura i Rafa, que es van besar amb molta passió i carinyo. ¡Ah! És un recurs comprensible. Ha de ser molt frustrant dedicar tota una tarda televisiva a un casament anomenat ‘¡El casament de l’any!’, i no poder ensenyar ni una sola estampa de la nòvia i el nòvio donant-se el ‘Sí’. Aquest programa ‘especial’ que va haver de fer Sonsoles dissabte, suposo que obeïa al fet que Tamara forma part de l’elenc de col·laboradors del programa estrella d’A-3 TV, ‘El hormiguero’. 

Notícies relacionades

Aquí exerceix de tertuliana de cosetes. D’actualitat, de xafarderia, i també, si s’escau, opinadora sobre política. Té l’enorme avantatge que, quan parla, vocalitza d’aquesta forma tan particular que se l’entén poquet. Però en l’imperi Atresmedia s’havia d’omplir la tarda i donar almenys l’arribada a la finca dels il·lustres convidats, en particular la dels propietaris de ‘El hormiguero’, Jorge Salvador i Pablo Motos, i altres insignes criatures, totes vestides de diumenge. L’instant més enorme va anar a les 20:23 quan una Sonsoles molt emocionada va exclamar: «¡Podem comunicar que Tamara s’ha casat!» però no va poder posar ni una imatge de tan gloriós moment televisiu. A ‘Fiesta’ (T-5) va passar el mateix: Emma García va dedicar el seu programa a l’enllaç, sense imatges del mateix.

 L’estratègia mediàtica que li han dissenyat a Tamara és curiosa. Ven l’exclusiva a una revista però dilata, alenteix, l’esdeveniment durant tres dies. El divendres festa de precasament al Ritz. Dissabte a la tarda, el casament en si. A la nit, festa de postcasament. I diumenge, ja casats, ‘festa brunch’ un altre cop al Ritz. És una manera d’assegurar-se hores de frenètica atenció. En realitat, Tamara imita el que ja van inventar fa molts anys els de l’NBA amb els ‘play-off’ a set partits. No interessa una final a un partit. El xou ha de durar el màxim possible. S’ha de mantenir l’excitació del públic. I les cases d’apostes, contentes i felices. Aquí l’única aposta possible és si el matrimoni de Tamara durarà menys, o més, que la del militar a la capital del Túria.