Televisió

El missatge de Roberto Leal després de l’abandonament de l’Encarni

  • Pasapalabra arrenca sense l’Encarni: la concursant abandona el programa

  • L’Encarni abandona ‘Pasapalabra’ per motius personals: «No pot continuar»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa de Pasapalabrade dilluns passat va arrencar amb un anunci inesperat de Roberto Leal, que va confirmar que Encarni Bonillo no continuaria concursant per «motius personals importants». La d’Almeria comptava amb un pot acumulat de 16.800 euros i afrontava la seva participació número 28 després de l’empat amb el MoisésalRoscoanterior, que els permetia continuar competint a tots dos sense necessitat de disputar la prova de la ‘Cadira blava’.

Notícies relacionades

Després de comunicar aquesta notícia, Leal no ha deixat passar l’oportunitat d’enviar un emotiu missatge per a la ja exparticipant del concurs d’Antena 3: «Et trobarem a faltar, Encarnigrandíssima concursant. Però al final això és així, ha hagut de deixar el programa i tant de bo torni», ha manifestat el presentador d’Alcalá de Guadaíra.

La substituta de l’Encarni ha sigut ni més ni menys que AndreaSiu, que ja hi va ser en la versió panamenya del mateix format. «El meu somni era venir, i soc aquí, en aquesta bonica terra», va reconèixer il·lusionada.