Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Ana Rosa compra TV-3 i Jorge Javier líder a Canal Red

La crítica de Monegal: Ana Rosa compra TV-3 i Jorge Javier líder a Canal Red

TV-3

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

No amainen les indirectes i pulles de les estrelletes del ‘Sálvame’ contra la mateixa direcció de Mediaset. No han digerit bé el pròxim tancament de ‘Sálvame’. L’altre dia Jorge Javier va introduir unes quantes guaridores, vidents, mèdiums i pitonisses perquè desinfectessin el plató i que la nova propietària del programa (Ana Rosa) el trobi net de tot signe de rojos.

Notícies relacionades

O sigui, la surrealista distribució d’ideologies segueix: Ana Rosa queda erigida com a líder televisiva del PP i Jorge Javier s’institueix com el referent mediàtic de l’esquerra podemita. Poden riure a gust. El mateix Pablo Iglesias, al seu Canal Red TV, ens va oferir la resposta de Jorge Javier a la proposta que li ha fet perquè lideri al seu canal un programa que es diria ‘Rojos y maricones’. Jorge Javier li ha contestat que sí, i que a més li farà una rebaixa monetària si Podem i Sumar s’hi uneixen. És fantàstic. Potser, abans que tanquin ‘Sálvame’, Jorge Javier aconseguirà la fusió entre Pablo Iglesias i Yolanda Díaz a base de fer-los un ‘Polígrafo Deluxe’. I potser també Ana Rosa aconseguirà a les seves ‘matinées’ que Feijóo renunciï a ser candidat en les pròximes eleccions generals en favor de la senyora Ayuso. Ben mirat –i continuant amb l’hilarant repartiment d’ideologia televisives– si el nou president de Mediaset, Borja Prado, medités els avantatges de jugar a dues baralles, no hauria de tocar la programació de Tele 5. Hauria de deixar els matins i les tardes com estan. Guanyi qui guanyi en els pròxims comicis generals, Mediaset quedaria en excel·lent postura. Això ho va fer amb habilitat José Manuel Lara Bosch quan era propietari, alhora, de ‘La Razón’ i ‘Avui’, dos diaris d’ideologia ben diferent.

A ‘Polònia’ han aprofundit en aquest delirant paisatge de suposades ideologies en la porqueria de Tele 5, i han descobert que Ana Rosa també ha comprat TV-3. Diu que «farà fora els rojos ‘catalufos’». En això discrepo. A TV-3 no hi ha ‘rojos’. Hi ha un instint de supervivència magnífic. El guarda-roba de les seves estrelletes acull un repertori indumentari amplíssim. Potser Ana Rosa el que pretén és ressuscitar Convergència a Sant Joan Despí. La dreta tira a la dreta. ¡Ah! Amb aquell enginyós equilibri de la puta i la Ramoneta vivien molt bé. En els ‘madriles’, també.