Humor a TV-3

‘Polònia’ respon a la polèmica de la Virgen del Rocío parodiant totes les religions

Al ‘gag’ han aparegut el clon del president andalús, la Moreneta, el Dalai-lama i un imam

  • Toni Soler exigeix disculpes als polítics que critiquen el gag de la Virgen del Rocío

‘Polònia’ respon a la polèmica de la Virgen del Rocío parodiant totes les religions
1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El mateix dia en què la paròdia de la Virgen del Rocío a l’‘Està passant’ de TV-3 ha arribat al Parlament andalús, el programa ‘Polònia’ ha volgut donar una resposta definitiva per concloure la polèmica. Aquest xou humorístic, del qual també està al càrrec Toni Soler, ha començat l’edició d’aquest dijous amb un esquetx al qual hi ha hagut caricatures de totes les religions: catòlica, musulmana, budista, amb la Moreneta inclosa i la reaparició de la paròdia de la verge que ha estat a l’ull de l’huracà aquests dies.

El gag estava protagonitzat pel clon polonès del president andalús, Juan Manuel Moreno Bonilla, que es queixava de la caracterització de la Virgen del Rocío i la considerava com «una cosa molt greu» i «una falta de respecte». «Amb la Moreneta no riureu, no», afirmava, mentre la verge plorava al plató al veure’s immersa en aquest embolic.

Allà feia la seva irrupció precisament la Verge de Montserrat, que justificava que a ella l’havien tret moltes vegades a ‘Polònia’. I després era el torn del Dalai-lama, que demanava llepar la llengua al nadó de la Moreneta, de manera que s’al·ludia a la polèmica de la qual ha sigut protagonista aquests dies.

«Molt ofès»

Notícies relacionades

«Amb la Moreneta, sí; amb els budistes, també, però ¿i amb els musulmans, amb aquests no hi ha ous de fer caricatura?», al·legava llavors el president andalús, just abans que entrés l’«imam de guàrdia» per recriminar a les dues verges allà presents que anaven massa destapades i exigir-los que es posessin un burca.

Una integrant de l’equip de ‘Polònia’ convidava llavors Moreno Bonilla que fes una caricatura de Mahoma, si s’hi atrevia. Ell dubtava i al final declinava l’oferta, perquè «allà no tenen sentit de l’humor». «Avui dia no es poden fer acudits de res, hi ha molt ofès», deia, abans d’anunciar l’inici del programa.

Temes:

TV-3