Televisió

Vídeo | El moment d’infart en què el Rafa guanya el ‘Rosco’ de ‘Pasapalabra’

  • Aquestes són les preguntes que va respondre el Rafa per guanyar el pot de ‘Pasapalabra’: ¿ho faries tu també?

  • Així ha guanyat el Rafa el pot de 2.272.000 euros de ‘Pasapalabra’

  • ¿Qui és Rafa Castaño?

  • Canvis a ‘Pasapalabra’: Això és el que passarà després que el Rafa hagi guanyat el pot del ‘Rosco’

Vídeo | El moment d’infart en què el Rafa guanya el ‘Rosco’ de ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Rafa s’ha convertit aquest dijous en el guanyador del pot històric de ‘Pasapalabra’. Després de gairebé 200 programes mesurant-se a un rival de la talla d’Orestes, el sevillà ha aconseguit encertar d’una tirada les 25 preguntes del ‘Rosco’ i emportar-se a casa el premi de 2.272.000 euros. Si bé és cert que Antena 3 ja va anunciar que el pot es repartiria en l’esmentat episodi, la intriga per conèixer qui dels dos concursants seria el nou campió de ‘Pasapalabra’ es va mantenir intacta.

Tot estava preparat per viure un programa atapeït d’emocions. El canvi d’horaris, situant a l’espai televisiu presentat per Roberto Leal en ‘prime time’, va ser una jugada estratègica que va permetre a la cadena d’Atresmedia aconseguir el pot més vist de la història. No obstant, lluny de les durades habituals de la prova final del concurs, aquesta vegada el ‘Rosco’ va ser molt més breu.

Segons de suspens

Notícies relacionades

Després d’enllaçar 24 encerts seguits, Rafa s’ha plantat en l’última lletra de l’abecedari amb un minut sencer per endavant. «Comença per Z: Escarabat que ataca els bladars, especialment quan el gra és tendre», ha preguntat Leal. A continuació, sense consumir gairebé segons, el Rafa ha respost correctament amb la paraula que el convertia en guanyador del pot més gran de la història del concurs: «Zabrus».

L’anunci del presentador d’Alcalá de Guadaíra confirmant que es tractava de la resposta encertada ha anat precedit d’uns segons de suspens que han fet d’un breu lapse de temps una eternitat. L’expressió facial del Rafa, plena de dubtes, a més del silenci de tots els presents al plató, han donat peu a un moment d’infart que s’ha acabat amb l’exclamació afirmativa de Leal.