Televisió

Tornada inesperada de Carmen Borrego a ‘Sálvame’: explica per què se’n va anar

  • Jorge Javier torna a ‘Sálvame’ i respon als rumors sobre el seu acomiadament de Mediaset

  • Carmen Borrego esclata contra ‘Sálvame’ com mai: «No parareu fins que m’enterreu»

Tornada inesperada de Carmen Borrego a ‘Sálvame’: explica per què se’n va anar

Viva la vida

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carmen Borrego, col·laboradora de ’Sálvame’, ha tornat aquest dimecres al programa presentat per Jorge Javier Vázquezper explicar el motiu de l’ abandonament en l’emissió de dimarts. La filla de María Teresa Camposva esclatar després de les informacions que apuntaven a l’home de confiança de la seva mare com a presumpte «talp» de la família.

Així mateix, ha al·legat que si se’n va anar del plató va ser perquè estava tenint un atac d’ansietat: «No estava en condicions de fer el numeret», ha justificat.

«Víctima» de la situació

Borrego ha tornat a l’espai televisiu de Telecincoun dia després d’anar-se’n en directe. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va esclatar contra el programa després del conflicte amb Kiko Hernández, que va assenyalar Gustavo, home de confiança de María Teresa Campos, com a «talp» de la família: «¡No parareu fins que m’enterreu!», va dir Borrego mentre abandonava el plató.

Després de tornar, la col·laboradora malaguenya ha explicat que la fugida es va deure a un atac d’ansietat i que la seva intenció en cap moment va ser la d’abandonar definitivament el programa. A això, hi afegeix que ha de ser «valenta» en aquesta situació, de la qual ella és «víctima» i no responsable.

Unió familiar

Notícies relacionades

Ja havent donat explicacions sobre el que va passar, Jorge Javier Vázquez i Carmen Borrego han tingut temps per seure i parlar de la figura de Gustavo Guillermo, xòfer i home de confiança de María Teresa Campos: «En 33 anys de relació, tots ens podem equivocar», ha al·legat ella.

La conversa entre tots dos ha acabat afirmant que «no es prendrà cap decisió» si implica fer-li mal a la mare de la col·laboradora. «No crearé cap cisma familiar amb ningú, és el moment d’estar unidesi de tornar moltes coses que ens han donat», ha assegurat Borrego.