Canvis a la tele municipal

Roger Guasch, nou gerent de Betevé

L’enginyer i expert en innovació havia exercit abans com a director general del Gran Teatre del Liceu

Roger Guasch, nou gerent de Betevé

EFE/QUIQUE GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Canvis interns a Betevé. La cadena municipal de Barcelona ha fet públic que Roger Guasch serà el seu nou gerent. L’enginyer i expert en innovació substituirà en el càrrec Carme Ponte.

El nou gerent de Betevé s’incorpora al mitjà de comunicació de Barcelona després d’haver superat una convocatòria pública per a la plaça, la qual assumirà a partir de dilluns 7 de novembre. Anteriorment, Guasch ha exercit, entre altres càrrecs, el de director general del Gran Teatre del Liceu i director general executiu del RCD Espanyol.

«Reptes pendents»

Notícies relacionades

«Reptes pendents»Segons la mateixa Betevé, la seva «experiència en entorns complexos ha sigut un factor determinant en la seva elecció per afrontar alguns reptes pendents des d’un punt de vista de gestió». El mes de febrer passat, el conflicte laboral que arrossega la cadena municipal de Barcelona es va veure agreujat amb 12 nous acomiadaments.

Enginyer químic de formació i màster en operacions i innovació, al seu nou lloc a Betevé Guasch tindrà una funció d’assistència al director, que continua sent Sergi Vicente.

Temes:

Acomiadaments