Espai de Movistar+

El ‘Late motiv’ d’Andreu Buenafuente s’acomiada al desembre

El comunicador, que va estar al capdavant durant set temporades i 900 programes, continuarà lligat a la plataforma amb altres projectes audiovisuals

El ‘Late motiv’ d’Andreu Buenafuente s’acomiada al desembre

Late Motiv

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de set temporades i 900 programes a Movistar+, ‘Late Motiv’ deixarà d’emetre’s el 23 de desembre. Han sigut sis anys en què Andreu Buenafuente, el seu presentador i director, ha estat al capdavant del longeu ‘late night’, generant grans moments televisius amb els seus col·laboradors, entre els quals destaca Berto Romero, i els seus reconeguts convidats. És un adeu per al programa, però no per a Buenafuente, ja que continuarà lligat a Movistar+ amb altres projectes.

El comunicador, que és Premi Nacional de Televisió 2020, tanca així aquesta etapa al capdavant del programa produït per Movistar+ en col·laboració amb El Terrat, que va començar a emetre’s l’11 de gener del 2016 en el desaparegut Canal+ i que va passar a #0 l’1 de febrer després del cessament d’emissions de Canal+. I que ha sigut el primer programa de Buenafuente per a una televisió de pagament, ja que altres dels seus treballs han sigut a TV-3 (‘Persones humanes’, ‘Sense títol’, ‘La cosa nostra’), a Antena 3 i després la Sexta (‘Buenafuente’), a Antena 3 (‘Buenas noches y Buenafuente’) i a La Sexta (’En el aire’).