‘Tràiler’ de la segona temporada

Rocío Carrasco reprèn la seva croada a Telecinco amb la docusèrie ‘En el nombre de Rocío’

La filla de Rocío Jurado torna aquest dimecres a ‘Sálvame’ per defensar l’existència d’un diari de la seva mare, un dels assumptes clau dels nous capítols

Rocío Carrasco en una imagen del tráiler de ’En el nombre de Rocío’

Rocío Carrasco en una imagen del tráiler de ’En el nombre de Rocío’

4
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No s’ha d’esperar a l’estrena de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco, que porta per títol ‘En el nombre de Rocío’, per tornar a veure en acció, i en la seva salsa, la filla de La Más Grande. Perquè aquest dimecres tornarà a ocupar la seva butaca (¿el seu tron?) de col·laboradora a ‘Sálvame’ (Telecinco) per donar carpetada a tots els rumors que circulen entorn d’un possible diari de Rocío Jurado que ella assegura haver trobat al seu dormitori mesos després de la seva mort.

Sobretot després que José Ortega Cano, el vidu de la Jurado, emboliqués més l’assumpte al declarar divendres passat a ‘Viva el verano’, edició estival de ‘Viva la vida’, en relació amb aquests escrits: «Jo sé on els ha trobat. Sí que existeixen. En soc conscient. Són petites coses de Rocío Jurado, són coses que li han passat o ha vist», com recull el tràiler de quatre minuts emès aquest dilluns a ‘Sálvame’ que serveix d’aperitiu de la nova entrega del documental per als espectadors famolencs que desitgen devorar les vísceres del clan Carrasco-Mohedano.

Un vídeo promocional en el qual també apareix la trucada del torero que va fer dilluns a l’espai ‘El programa del verano’, en la qual desmentia les seves pròpies paraules: «Va ser una broma, perquè ja m’estaven cansant del tema. Jo no tinc res a veure ni he vist en la meva vida Rocío amb un diari ni conec res del diari». ¿Una broma? ¿Davant milions de persones i sobre un assumpte que provoca tantes coïssors? Sigui una sobirana ficada de pota d’Ortega Cano o no, el cas és que la fillíssima demana l’espai que ja li pertany –el que durant temps ha ocupat Belén Esteban i la seva causa i va poder tenir Isabel Pantoja– i els minuts de televisió del que pocs disposen (i menys en ‘prime time’), per explicar de nou la veritat. Deixem-lo en la seva veritat.

L’impactant tràiler

«Ningú escapa a la veritat». Amb aquesta amenaçadora frase comença el tràiler, seguida d’un text: «Oculta en un dels cinc calaixos del buró de la seva habitació, Rocío Jurado guardava una llibreta petita de mida de mitja quartilla amb nombroses anotacions». I unes imatges rescatades de la cantant en un plató televisiu en les que deia: «Jo penso que la gent d’alguna manera sabrà que hi ha coses que són i com que no són». 

Una declaració de la que es desconeix el context, però que van de primera per il·lustrar el tema: les velades sospites que va deixar Carrasco caure en la primera sobre el matrimoni de la seva mare amb Ortega Cano, un dels assumptes que ocuparà la nova entrega. En el vídeo també apareix un fragment d’una entrevista televisiva de la cantant en què parla del torero: «Com a marit és un home amb un sentit molt bonic de la tendresa i això a les dones ens enganxa». 

Però també alguna cosa que no podia faltar a l’esmentat tràiler: unes imatges inèdites de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la primera temporada, en el moment en què li pregunten si la seva vida havia canviat amb aquest segon casament de la seva mare, una cosa que aquesta nega. Tot i que deixa anar: «Però va canviar la seva», ¿A pitjor? «Deixem-ho aquí». I, després de les declaracions del vidu i el seu sorprenent ‘on vaig dir blanc ara dic negre’, el vídeo mostra una cita, suposadament de la cantant, perquè apareix escrita i no dita per ella, en la qual llança aquesta inquietant frase: «Si algun dia em passa alguna cosa, vull que sapigueu que allà hi és absolutament tot», va dir abans de morir».  

Notícies relacionades

Al tràiler també s’explica com va trobar Carrasco el diari: «Dos mesos després de la mort de Rocío Jurado i després de la sortida d’Ortega Cano de la seva casa de la Moraleja, la filla va entrar a l’habitació de la seva mare. Allà va descobrir el diari secret de La Más Grande i molts altres documents comprometedors. Guardats durant 15 anys». I finalitza amb paraules de Rociíto en les que assegura que la seva família no explica la veritat. «I la saben, però no l’expliquen». D’això ja se n’encarregarà ella, que ho sap fer molt bé.

«¿Comencem una altra vegada?», li diuen per fer una nova presa. «Quan vulgueu», respon, com a preàmbul del culebró que ve. Que tremolin els Mohedano-Carrasco. Que tremolin les audiències. Aviat torna Rocío Carrasco.