Estrella televisiva turca

Hande Erçel, la protagonista de ‘Love is in the air’, deixarà durant un temps els platós

L’actriu té pensat mudar-se als EUA per rebre classes d’interpretació

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hande Erçel, la protagonista de ‘Love is in the air’, s’allunyarà dels platós després del final de la telenovel·la turca. L’actriu i abans model de 27 anys, que ha saltat a la fama gràcies a l’èxit dels culebrons otomans, té pensat mudar-se durant un temps als EUA, tal com assegura la premsa del seu país.

El seu periple americà no només li servirà per allunyar-se temporalment del focus mediàtic, sinó que també ho aprofitarà per continuar formant-se com actriu. Segons va avançar la revista ‘Vatan’, la idea d’Erçel és instal·lar-se a Los Angeles per assistir a les classes d’interpretació de la ‘coach’ Lori Lively, que ja ha format col·legues seus com Çağatay Ulusoy. La professora és, a més, germanastra de la protagonista de ‘Gossip girl’, Blake Lively. La seva estada als EUA també li permetria perfeccionar el seu anglès, el que li facilitaria participar en alguna producció internacional de plataformes com Netflix.

«Noves experiències»

«Vull allunyar-me una mica i adquirir noves habilitats, tenir diferents experiències. Vull dedicar temps a la formació que tinc pensat començar i millorar», va afirmar l’Eda de ‘Love is in the air’ als mitjans.

Notícies relacionades

Abans del boom de ‘Love is in the air’, Erçel ja havia assaborit la fama gràcies a sèries com ‘Günes kizlari’ (‘Las chicas del sol’) i ‘Azize’ i fins i tot havia guanyat dos guardons a millor actriu de la Papallona Daurada (2015 i 2017), l’equivalent turc dels Goya. Al seu país és una gran estrella, acaparant no només portades de revistes pels seus treballs televisius, sinó com a cara habitual de multitud d’anuncis. Però el seu gran èxit internacional va arribar amb la telenovel·la que a Espanya ha emès Mediaset a través de Telecinco i Divinity, en què es va forjar l’idil·li amb el seu coprotagonista, Kerem Bürsin.

Fox, la cadena que emet ‘Love is in the air’ a Turquia, té previst llançar el final de la segona temporada de la sèrie a principis de setembre. No obstant, l’actriu té rodada una pel·lícula pendent d’estrena, ‘Durnk on Love’, una coproducció turcoiraniana centrada en el poeta persa Rumi i la seva amistat amb Shams Tabrizi.

Temes:

Sèries Turquia