Espai divulgatiu

‘Aquí la Tierra’ fitxa Martina Klein i Elena Furiase

Les dues noves col·laboradores s’incorporaran aquest diumenge al programa de TVE-1

1
Es llegeix en minuts

Martina Klein i Elena Furiase són els dos nous fitxatges d’‘Aquí la Tierra’, el programa de TVE-1 que cada dia, excepte dissabtes, s’ocupa a les 20.30 hores del clima, el medi ambient, la gastronomia, els productes de temporada, la pesca i l’artesania a través del prisma de la meteorologia. Totes dues s’hi incorporaran aquest diumenge.

La model, presentadora i humorista Martina Klein recorrerà Espanya per mostrar la feina del sector primari. S’esforçarà per explicar a agricultors, ramaders i pescadors «què fa una noia com ella en un lloc com aquest», com resa la nota de TVE.

L’actriu Elena Furiase, per la seva banda, s’acostarà al món gastronòmic de cada regió per descobrir la millor manera de disfrutar de la riquíssima varietat de productes de temporada que ens ofereix cada època de l’any a cada comarca.

Notícies relacionades

Les dues s’afegeixen a la llista d’il·lustres col·laboradors del programa, entre els quals figuren José María Perez ‘Peridis’, Antonio Resines, Juanma López Iturriaga, Ramón Arangüena, Oriol Balaguer i Fabio Morisi. ‘Aquí la Tierra’ complirà set anys el pròxim 27 de maig, convertint-se en un dels programes més veterans de la televisió estatal que segueix en emissió. El programa ha rebut ja 27 guardons, entre els quals el Premi Ondas, l’Antena d’Or i el Zapping.

 

Temes:

TVE