A TELE-5

Irene Montero entra en directe a ‘Sálvame’

La ministra d’Igualtat ressalta la valentia de Rocío Carrasco i anima a denunciar les situacions de violència masclista

Irene Montero entra en directe a ‘Sálvame’
1
Es llegeix en minuts

Les repercussions del documental ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, emès per Tele-5 diumenge a la nit, no deixen de succeir-se. Una de les últimes ha sigut la intervenció d’Irene Montero en directe en el programa ‘Sálvame’. La ministra d’Igualtat, en xerrada amb la presentadora del programa, Carlota Corredera, ha incidit en la valentia de la denúncia de Rocío Carrasco com a exemple de «moltes dones que no denuncien o que tarden a denunciar».

«Crec que tant el testimoni, com els altíssims nivells d’audiència, justifiquen que per al ministeri d’Igualtat, i per a mi com a ministra, sigui una obligació ser allà», ha declarat sobre les repercussions que ha tingut les revelacions de la filla de Rocío Jurado. «El Govern està de forma decidida amb la lluita de la violència contra les dones», ha incidit la ministra.

El paper dels mitjans de comunicació

Montero també ha remarcat que el pas donat per Carrasco és molt important perquè «milers de dones poden sentir-se identificades amb el seu relat o veure’s reflectides amb algunes de les històries que ella explica». Montero ha volgut agrair el paper d’altaveu dels mitjans de comunicació, «jugueu un paper fonamental sobre les denúncies».

Notícies relacionades

En la seva breu intervenció, la política de Podem ha volgut animar les víctimes de violència de gènere ha denunciar la seva situació a través del telèfon 016 «un telèfon anònim que funciona i que és operatiu els 365 dies de l’any «, ha recordat.

Denúncia a Twitter

Isabel Montero ja es va fer ressò de la denúncia a Twitter durant el programa. El testimoni de Rocío Carrasco és el d’una víctima de violència de gènere. Quan una dona denuncia públicament la violència pot ser qüestionada o ridiculitzada. Per això és important el recolzament», va escriure la ministra, amb l’etiqueta #RocioYoSiTeCreo.