Produïda per la famosa parella

Atrespremium prepara ja la sèrie dels Javis, ‘Cardo’

Ana Rujas i Claudia Costafreda són les creadores d’aquesta ficció que retrata la generació nascuda als 90

Atrespremium prepara ja la sèrie dels Javis, ‘Cardo’
1
Es llegeix en minuts

Atresplayer Premium prepara ja ‘Cardo’, una sèrie creada per Claudia Costafreda i Ana Rujas i produïda per Javier Calvo i Javier Ambrossi, els famosos ‘Javis’. La nova ficció pretén ser un retrat de la generació nascuda als anys 90, «a cavall d’un futur incert, un passat plàcid i un present convuls»

‘Cardo’ estarà protagonitzada per Ana Rujas i dirigida per Claudia Costafreda, les dues cocreadores i guionistes d’aquesta sèrie que relata els excessos de tota una generació que se sent frontissa del món: filles del segle XXI, nadons de la televisió de set canals, del ‘boom’ tecnològic i les xarxes socials.

Segons explica Costafreda, «narra un moment en la vida en què t’adones que no ets digna de promeses ni d’esperances». «Arribes als 30 anys i de cop sents que no tens gaire a oferir al món. No val la bellesa, no val la part de fora si la de dins no està bé. Així és la nostra protagonista, María. Aparentment és molt maca, però ella se sent com un espantall», afegeix.

Excessos generacionals

Notícies relacionades

En la mateixa línia, Rujas defineix la sèrie com un «retrat generacional». «Els excessos de la nostra generació, una generació a cavall d’un futur incert, un passat plàcid i un present convuls. Una generació consumista, insaciable i irremeiablement perduda. Joves volent encapçalar lluites mentre assenyalen la nostra vida de suposats privilegis», precisa.