El retorn d’una sèrie triomfal

‘Peaky Blinders’ acabarà després de la sisena temporada «però continuarà viva»

El rodatge dels nous capítols ja ha començat després de la pausa forçada per la pandèmia

peaky-blinders-movistar

peaky-blinders-movistar

1
Es llegeix en minuts

L’aclamada sèrie internacional de la BBC ‘Peaky Blinders’ arribarà al seu final amb la sisena temporada, que va començar a filmar-se aquest dilluns després d’un «retard forçat per la pandèmia de Covid», tot i que la seva història «continuarà d’una altra forma», segons van confirmar en un comunicat els seus productors.

«Peaky està de tornada i amb una explosió», va anunciar el creador i escriptor de la sèrie, Stephen Knight, que va afirmar que la sisena i última temporada «serà la millor de totes». «Estem segurs que als nostres increïbles fans els encantarà», va recalcar.

D’altra banda, el productor executiu de ‘Peaky Blinders’, Caryn Mandabach, va agrair als seguidors de la sèrie la solidaritat i la paciència demostrada i els va prometre que, tot i que aquesta sisena temporada «marcarà el final d’una història èpica», el món del clan de Birmingham seguirà «definitivament viu».

Audiència rècord

També el productor executiu de la BBC Tommy Bulfin va destacar el nivell dels guions «realment extraordinaris» de Knight per a aquesta temporada final com a comiat «adequat», i va mostrar la seva emoció i agraïment a tots els membres de l’equip pel seu «ardu treball» per fer-la possible.

Notícies relacionades

«Estem molt emocionats que la filmació de ‘Peaky Blinders’ hagi començat», va afegir Bulfin. Tot i que ho faran sota «protocols de producció integrals» que garanteixin que la sèrie es rodi de manera «responsable», «segura» i «d’acord amb les pautes governamentals durant aquests temps de pandèmia global», va puntualitzar.

Aquest drama, guanyador de diversos premis BAFTA i protagonitzat per l’irlandès Cillian Murphy, posarà així punt final a la seva història després d’obtenir xifres d’audiència rècord per a la BBC amb la cinquena temporada i conquerir milions de fans fora del Regne Unit gràcies a l’emissió internacional a través de Netflix.

Temes:

Sèries