Novetats del 2021

‘Big sky’ i ‘Love Victor’ arriben a Disney+

La plataforma duplicarà la seva oferta amb la incorporació de la marca Star, que inclou sèries com ‘24’ i ‘Perdidos’

Kiefer Sutherland, en una imatge promocional de ’24: vive otro día’.

Kiefer Sutherland, en una imatge promocional de ’24: vive otro día’. / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

 A partir del 23 de febrer, la plataforma Disney+ duplicarà la seva oferta amb la incorporació de la marca Star, que inclourà títols inèdits a Espanya com ‘Big sky’, la nova sèrie de David E. Kelley (creador d’‘Ally McBeal’ i ‘Big Little Lies’), i ‘Love Victor’, derivada de la pel·lícula ‘Con amor Simón’ (2018).

La marca Star oferirà «milers d’hores de sèries i pel·lícules» dels estudis Fox, ABC, FX, 20th Century Studios, 20th Century Television i Disney Television Studios, segons ha informat avui Disney+ en un comunicat.

Això inclou sèries que han marcat època com ‘Perdidos’ (2004), de J. J. Abrams, Damon Lindelof i Jeffrey Lieber; la policíaca ‘24’ (2001), protagonitzada per Kiefer Sutherland, i Mujeres desesperadas’ (2004-2012), amb Terry Hutcher, Eva Longoria, Felicity Huffman i Marcia Cross recreant la imaginària Wisteria Lane.

També ‘Expediente X’, ‘Hijos de la anarquía’, ‘Anatomia de Grey’, ‘Scandal’, la comèdia ‘Cómo conocí a vuestra madre’ i la carcerària ‘Prison Break’, i pel·lícules de les franquícies ‘Alien’ i la ‘Jungla de cristal’.

Tocs de ‘Twin Peaks’

Notícies relacionades

‘Big Sky’, estrenada als EUA en ABC i en la qual la crítica ha vist ecos de ‘Twin Peaks’, és un ‘thriller’ sobre dos detectius privats que fan equip amb una expolicia que és, a més, exdona d’un d’ells, mentre busquen dues germanes que han sigut segrestades per un camioner en una remota autopista de Montana.

L’altra novetat, ‘Love Victor’, creada per Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, narra el viatge d’autodescobriment de Victor (Michael Cimino), un nou alumne de l’institut Creekwood High School, que s’enfronta a conflictes a casa, problemes d’adaptació a una nova ciutat i a la seva pròpia orientació sexual. Quan la situació es torna insuportable, es fa amic del Simon.

Temes:

Disney+ Sèries