TU I JO SOM TRES

'Masterchef': liquidat sense haver cuinat

Cop injust i estrambòtic: El Fidel expulsat per un plat que va cuinar la Teresa

zentauroepp53393660 television monegal200512195850

zentauroepp53393660 television monegal200512195850

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Cada vegada és menys concurs gastronòmic. Cada vegada és més xou. L’últim invent de Masterchef (TVE-1) ha sigut expulsar el Fidel per un plat que va cuinar la Teresa. O sigui, el mai vist: cuina un altre, però et fan fora a tu. Això és com anar a treure’t el carnet d’automobilista i que et suspenguin perquè el teu cosí no sap conduir. És surrealista. La Teresa no parava de plorar. Deia: «Heu fet fora el Fidel per un plat que he cuinat jo. ¡Això és molt injust! A ell l’heu expulsat, però a mi m’heu enfonsat». Efectivament. Són les noves estratègies del concurs. S’han adonat que a base de cops estrambòtics l’audiència puja. La setmana que ve que posin Jordi Cruz despulladet en una palangana, al bany maria, i que els concursants li vagin clavant escuradents com si fos una broqueta moruna. Veuran com trenquen els audímetres.

Notícies relacionades

EL NARCO MARCIAL DORADO I ELS SEUS AMICS .– Condemnat per narcotraficant, Marcial Dorado s’ha assegut amb Jordi Évole (La Sexta) i li ha dit que capitostos del PP de Madrid i capitostos del PSOE de Zapatero li van oferir immunitat jurídica a canvi de «llançar merda» sobre Rajoy i Núñez Feijoo. ¡Ah! Van haver de ser reunions prodigioses: El PP i el PSOE units, a la caça d’un objectiu comú. Ha aconseguit Dorado el que no ha aconseguit la Covid-19. Lamentablement Dorado no va aportar-ne cap prova. És el problema d’aquest tipus d’entrevistes. Del que sí que hi ha fotos i proves és dels amigables passejos en iot de Dorado i Feijoo«¿Com és Feijoo?». Va contestar: «No beu. No fuma. No li va la festa. Sempre ha estat un vell. Però dormia a casa meva i la meva dona li preparava l’esmorzar»«¿I a qui votarà en les pròximes eleccions gallegues?», va preguntar Évole finalment. I llavors va emergir la ironia gallega en tota la seva esplendor: «Votaré aquest que ara diu que no és el meu amic».

TORNA LAPORTA .– Ha dit Laporta a Melero a Tot és mou (TV-3) que al Barça «hi ha molt tomàquet» i que es presentarà de nou a president perquè el club té «un deute de mil milions, i una despesa de mil milions més, i això cal revertir-ho». O sigui, torna Laporta amb la missió de sanejar la destrossa econòmica del club. ¡Ah! Allò d’«¡Al loro!» tan escumós i divertit, ara adquireix un altre sentit.