DIMECRES, 13, EN 'PRIME TIME'

Antena 3 rep 'Pasapalabra' i Roberto Leal

La cadena recupera el concurs que des de fa 12 anys emetia Tele 5 i l'actual presentador estrella de TVE

zentauroepp53323489 05 05 2020  c mo lleva roberto leal ser el t o m s majo de e200512150444

zentauroepp53323489 05 05 2020 c mo lleva roberto leal ser el t o m s majo de e200512150444 / ROBERTO GARVER

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Era una estrena desitjada i Atresmedia no ha volgut esperar més. Antena 3 dona el tret de sortida del recuperat concurs Pasapalabra aquest dimecres, 13, en horari de  Pasapalabraprime timeper iniciar la seva emissió regular, de dilluns a divendres, a les 20.00, a partir de dilluns, 18. La gran novetat d’aquesta nova etapa del longeu i exitós concurs que emetia Tele 5 és el presentador, Roberto Leal, fins ara estrella de TVE.

També és nou el plató, que estarà presidit per una taula en la qual s’haurà de respectar el distanciament social pel coronavirus, i en el qual, com ve sent ja habitual, no hi haurà públic. Les altres coses, la fórmula que ha vingut desenvolupant amb èxit Tele 5, continuaran iguals. Així ho explicava aquest dimarts Carmen Ferreiro, directora de Programes d’Entreteniment d’Atresmedia en una roda de premsa virtual: «Hi haurà una continuïtat en l’equip, en les proves i en el càsting, tot i que volem que s’hi sumin cares noves».

Per tant, segons va detallar Jorge Pérez, productor executiu d’Atresmedia Studios, els fans del programa podran jugar des casa sense haver d’aprendre’s mecàniques noves.  «Seguiran La Silla azul Un de cuatro La Sopa de LetrasDónde están i El Rosco, la mare de totes les proves».

Pasapalabra es va emetre a Antena 3 entre el 2000 i el 2006 (el van presentar Silvia Jato, Constantino Romero i Jaime Cantizano) i el 2007 se’l va quedar Tele 5, amb Christian Gálvez al capdavant. Fins a l’any 2019, quan, després d’un llarg conflicte pels drets d’emissió del concurs amb ITV Global Entertainment, el Tribunal Suprem va ordenar a Mediaset deixar d’emetre’l. Va ser llavors quan Atresmedia va aprofitar per recuperar-lo. L’elecció del presentador que substituiria Gálvez sense por de les comparacions va ser fàcil: «Roberto Leal és un exemple de professionalitat, d’empatia amb els concursants i de carisma», va assegurar Ferreiro.

Doblet a Antena 3 i TVE

Notícies relacionades

«És un gran repte tornar a Antenta 3, on em sentia com a casa», va confessar Leal.  «L’oportunitat era tan gran que no podia dir que no».  Quant a la nova etapa del concurs, va avançar: «Veuran un Pasapalabra com el de sempre. Ningú trobarà a faltar res». Durant quatre setmanes el presentador compaginarà les gravacions de Pasapalabra a Antena 3 amb OT a TVE-1 Pasapalabra  OT on a partir de dimecres, 20, estarà al capdavant de les quatre gales que quedaven abans de l’aturada. «Al final, el bonic és que puc acabar el cicle amb OT», va confessar. 

En el primer programa, els convidats són Manel Fuentes, Chenoa, Mario Vaquerizo i Alaska, a més de dos concursants històrics com Juampe i Paco. En posteriors entregues intervindran també Marta Hazas, Berta Collado, Fernando Romay i Canco Rodríguez, entre d’altres. Convidats no els faltaran: «Tinc el telèfon col·lapsat de gent que conec per la meva professió que vol venir», va apuntar Leal.