DES D'AQUEST DIMECRES

HBO ofereix les tres temporades d''El Ministerio del Tiempo'

Els capítols de les tres primeres temporades es poden veure a la plataforma de 'streaming'

zentauroepp38402844 television  serie el  ministerio del tiempo200401174002

zentauroepp38402844 television serie el ministerio del tiempo200401174002

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma de ‘streaming’ HBO Espanya compta des d’aquest dimecres amb tots els capítols de les tres primeres temporades d’‘El Ministerio del Tiempo’, l’exitosa sèrie de ficció de Pablo i Javier Olivares. Així mateix, tots els episodis de la quarta temporada de la sèrie de TVE-1 estaran disponibles a HBO l’endemà de la seva emissió a TVE. 

La nova entrega de la sèrie comptarà amb personatges històrics i artistes com Picasso, Lorca, Clara Campoamor o Almodóvar. Així, els personatges principals viatjaran, en aquesta quarta temporada, a l’Anglaterra del segle XVI, l’Espanya de la postguerra i la Movida madrilenya.

Notícies relacionades

La mítica patrulla composta pels agents Julián (Rodolfo Sancho), Amelia (Aura Garrido), Pacino (Hugo Silva), Alonso (Nacho Fresneda) i Lola (Macarena García), a les ordres de Salvador (Jaime Blanch) i Ernesto (Juan Gea), es convertiran en galants de cine, soldats de poderosos exèrcits, espies i dames a les corts més influents...

Tots, juntament amb altres personatges habituals de la sèrie com Angustias, (interpretada per Francesca Piñón) i el pintor Velázquez (interpretat per Julián Villagrán), tornaran a treballar junts per detectar i corregir qualsevol alteració en el transcurs de la història.