SETENA EDICIÓ

La barcelonina Lu, nova 'Masterchef júnior'

La nena, d'11 anys, va convèncer amb el seu menú compost per galet de mar, bacallà confitat i una crema de vainilla amb pa de pessic de regalèssia

La valenciana María, de 12 anys, va quedar segona en un disputat duel final al qual no van arribar ni el Leo ni l'Albert, els altres dos finalistes

ialvarez51946282 200125200816

ialvarez51946282 200125200816

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Té 11 anys, és de Barcelona, practica gimnàstica rítmica des dels 5 anys, cuina des dels 8 i el seu plat estrella és el culant de xocolata, tot i que el seu plat favorit són les galtes al vi negre. Aquest és el perfil de la Lu, la guanyadora de la setena edició (i per a molts la millor) de Masterchef júnior que, per fi, divendres a la nit guanyava el títol de Masterchef i el premi en metàl·lic de 12.000 euros per continuar la seva formació i un curs de quatre dies de cuina al Basque Culinary Center.

I diem per fi perquè aquesta edició hauria d’haver finalitzat, com ha vingut fent fins ara, amb les vacances escolars nadalenques, que és quan el seu públic, l’infantil, pot pernoctar, i no a finals de gener. Una cosa de què s’ha queixat fins i tot la productora, Shine Ibérica. 

Aquesta pot ser la raó que no hagi assolit les audiències acostumades, malgrat que l’alt nivell dels concursants ha sigut digne de veure, sobre tot el de les dues nenes que es van enfrontar al duel final de divendres després de superar el Leo i l’Albert: La Lu, la guanyadora, i la María, una valenciana de 12 anys que va quedar segona.  

Notícies relacionades

El xef basc amb 12 estrelles Michelin Martin Berasategui va ser l’encarregat de tastar els seus plats, juntament amb el jurat del programa de TVE, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera. La Lu va presentar un menú compost per  galet de mar, bacallà confitat i una crema de vainilla amb pa de pessic de regalèssia,  i la María, un carpaccio de carrabiner, cua de bou guisat i esgrunat i unes postres compostes per maduixes saltejades, un pa de pessic i un gelat.  Tots ells van elogiar les elaboracions de les nenes, tot i que es van decantar per les de la catalana.

 

Temes:

TVE