AQUEST DIVENDRES, A ANTENA 3

'Tu cara me suena''... i ja en van vuit

Mario Vaquerizo, El Monaguillo, Belinda Wahington, Rocío Madrid i Cristina Ramos són alguns dels concursants

Aquesta edició té molts artistes joves: María Isabel, Jorge González, Nerea Rodríguez i Gemeliers

ialvarez51635691 antena 3 estrena la octava edici n de tu cara me suena concu200109194059

ialvarez51635691 antena 3 estrena la octava edici n de tu cara me suena concu200109194059 / Jose Irun

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Antena 3 estrena aquest divendres a la nit (22.00 h) una nova temporada, la vuitena, del seu exitós concurs d’imitacions ‘Tu cara me suena’, que aquesta vegada tindrà com a concursants Mario Vaquerizo, Belinda Washington, El Monaguillo, Rocío Madrid, Cristina Ramos, María Isabel, Nerea Rodríguez, Jorge González i el duo Gemeliers

Ells són la principal novetat d’aquesta edició, ja que el programa torna a ser presentat per Manuel Fuentes, com en cada una de les seves set edicions anteriors, i repeteix el jurat format per l’imitador Carlos Latre; la cantant i actriu Lolita; la cantant Chenoa, i l’actor, director teatral i presentador Àngel Llàcer, que des de fa tres temporades han destil·lat bon rotllo, una cosa molt important en un espai en el qual els encarregats de valorar les actuacions són part de l’espectacle. 

Rostres molt coneguts

Per les set edicions del concurs han passat rostres molt coneguts pels teleespectadors: cantants, actors i humoristes que han acceptat posar-se a prova canviant de registre musical o atrevint-se a cantar, malgrat que aquesta no sigui la seva faceta artística. Tots ells han aconseguit posar-se a la pell del personatge imitat, amb major o menor èxit, després d’haver-se sotmès a un dur entrenament setmanal.

I això és el que intentarà fer el cantant Mario Vaquerizo, component del grup Nancy’s Rubias i cèlebre marit de la també cantant Alaska, amb qui ha protagonitzat el reallity ‘Alaska&Mario’. El mateix que El Monagillo, humorista molt conegut també pels teleespectadors per les seves col·laboracions a ‘El hormiguero’ (A-3).

Una altra de les concursant és Belinda Washington, professional de la televisió des dels anys 90, que interve en la sèrie ‘Paquita Salas’, i Rocío Madrid, vocalista del grup Los Kapone, que es va donar a conèixer al gran públic com a col·laboradora de ‘Crónicas marcianas’ (T-5) i ha participat a ‘The Hole’ i el musical ‘Marta tiene un marcapasos’.

Saba nova

A més de la cantant canària Cristina Ramos, la guanyadora de ‘Got talent España’ (T-5) el 2016, de ‘La voz México 2018’ i finalista del ‘Got talent’ mundial per la seva portentosa veu. Aquest any hi ha, a mes, una bona representació d’artistes joves: els ‘extriunfitos’ Jorge González i Nerea RodríguezMaría Isabel, que està demostrant que ja no és la nena d’‘Antes muerta que sencilla’, i els germans Daniel i Jesús Oviedo, del duo Gemeliers. 

Notícies relacionades

‘Tu cara me suena’ s’ha convertit en el ‘talent’ que més temporades ha emès ininterrompudament gràcies a les seves audiències, que han sigut d’un 20,5% de quota de pantalla de mitjana i de tres milions de teleespectadors.