4 DE GENER, A LES 20.00 HORES

Els nens són els protagonistes d''Atrapa'm si pots'

El programa de TV-3 convida sis nois de 12 anys a concursar per guanyar un cap de setmana Port Aventura

Els nens són els protagonistes d''Atrapa'm si pots'
Es llegeix en minuts

El Periódico

TV-3 emet aquest dissabte, 4 de gener (20 h), un programa especial d’‘Atrapa’m si pots’, el concurs dels caps de setmana de la cadena, presentat pel locutor de ràdio català Llucià Ferrer. El concurs d’entreteniment ha convidat sis nens de 12 anys a participar en les diferents proves.

En aquesta ocasió, el pot que s’entregarà al guanyador no serà d’euros. Els protagonistes d’aquesta emissió especial podran guanyar un cap de setmana complet amb la família a Port Aventura.

Et pot interesar

Els concursants són Arnau de Torredembarra, Eduard d’Aiguaviva, Joana d’Alpicat, Juny de Sant Feliu de Guíxols, Martí de Barcelona i Pau de Tàrrega. Només per haver participat en el programa, tots rebran dues entrades per al parc d’atraccions de Salou i un joc de màgia.

‘Atrapa’m si pots’ és un programa de concurs clàssic de preguntes i respostes sobre cultura general en la qual sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que van encertant les preguntes, si aconsegueixen arribar al punt més alt de l’escala, poden guanyar el pot del programa. Aquesta és la segona temporada del programa, que es va estrenar el novembre del 2018.

Temes:

TV-3