TU I JO SOM TRES

Vox assalta TV-3, però Abascal flaqueja

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

En vista que molts sondejos li donen a Vox una pujada de vots tremenda, al Polònia ja ens han ensenyatSantiago Abascal prenent possessió de TV-3, que a partir de dilluns passarà a dir-se TV-Vox. Els primers canvis que ha anunciat són pintorescos. Canvia el presentador del programa El foraster, que ara serà Ortega Smith, i en lloc de dir «Sou molt bona gent» dirà «Sou molt terroristes». Canvia el Club Super 3, que passa a dir-se Club Ultra 3, amb el fitxatge d’un ninot de peluix nou: la cabra de la legió. I, finalment, l’estimableJoc de cartespassarà a emetre’s sempre des de la presó de Lledoners, o sigui, gastronomia entre reixes. Home, és un assalt estrany el d’aquest Abascal del Polònia. Jo crec, amb tots els respectes, que els polonesos no han resolt bé aquest esquetx. Em sembla que ningú n’ha quedat content. Per la ultradreta deu ser poca cosa. Que arribi Abascal i resulta que no toca ni els Telenotícies, ni l’Està passant, ni el Palmar de Troya FAQS, ni tan sols l’homilia Allô Waterloo. Homeee, això més que una invasió fatxa sembla una broma. I al sector mésprocessista i nostrat de Sant Joan Despí també li haurà semblat una operació de càstig molt fluixa: si no hi ha repressió cruenta, el victimisme s’apaivaga.

Notícies relacionades

Però sobretot el més decebut deu serVicent Sanchis,l’encara director de TV-3. Recordo que fa dos anys, l’octubre del 2017, quan Rajoyva aplicar el 155, va circular el rumor que TV-3 podria ser intervinguda, i diuen que a Sanchis li va entrar una gran agitació. Aquí mateix els vaig explicar que un espia, amic del nostre canari flauta Papitu, ens va informar que elVicent havia fet col·locar estratègicament diverses càmeres a l’entrada de la cadena per tal de poder ensenyar-li al món, en exclusiva i en directe, el desembarcament de les brigades repressores. ¡Ahh! La seva emoció era indescriptible. Era una estranya barreja d’espant i il·lusió.

L’assalt a TV-3, mai es va arribar a produir. Ara, dos anys després, elPolònia ens assegura que Abascal ja ha entrat a Sant Joan Despí amb les seves tropes de Vox. Doncs això és el que ens haurien d’haver mostrat a l’esquetx.  Abascal, al galop, armat fins les dents, i darrere seuOrtega Smith, Espinosa de los Monteros i Rocío Monasterio a tota pastilla amb una tanqueta. I el més bonic: Sanchis abraçat a una steadicam, retransmetent heroicament la invasió. ¡Ah! Això sí que eixamplaria la base, estimats feligresos.