TU I JO SOM TRES

'Strippers' davant les plataformes de pagament

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Confia A-3 TV en què la constant aparició d’esculturals ‘strippers’ en la seva sèrie Toy BoyToy Boy actuaran com a ganxo i elevaran l’audiència de manera colossal. Ara per ara sembla que el ganxo n’enganxa menys del que s’esperava. No és per falta d’esforços ni de ganes. El protagonista –que interpreta Jesús Mosquera– no escatima bona voluntat. No hi ha capítol –i ja en porten tres d’emesos– que no surti quatre o cinc vegades en tanga. Cos espectacular. I el Club Inferno, que és on executa el seu art amb uns altres tres o quatre boys també esculturals, s’omple cada nit de senyores, de noies, de personal femení en general, que celebren comiats de solteres i comiats de casades, i disfruten una barbaritat tocant elsboys amb les seves mans, besant-los, prenent-los al tanga bitllets de 20 o 50 euros sobre la marxa, i s’armen unes gresques sensacionals. He advertit que quan se celebra un comiat de casada l’orgia assoleix més intensitat. És natural. Un comiat de soltera en el fons és celebrar un amarratge, una manera d’encadenar-se. El comiat de casada en canvi és l’alliberament, és enviar a la porra el pollastre. I això provoca en les dames una excitació molt particular. Els ‘strippers’ del Club Inferno fan sempre un número provocador impecable. Però malgrat l’excitació de l’estriptis, la sèrie, repeteixo, no acaba d’enganxar.

Notícies relacionades

¿Què passa últimament amb les sèries, la majoria de les quals no arriben ni al 10% de quota de pantalla? Malaka (TVE-1), per exemple, és una sèrie excel·lent, dura, atractivament descarnada, real, sense trampa ni cartró, i no arrela. Pequeñas coincidencias (A-3 TV) és una deliciosa comèdia, molt disfrutable, i la cadena ja l’està empenyent cap a la matinada perquè no aconsegueix resultats acceptables. Las señoras del (H)AMPA (T-5), una espècie de thriller vulgar, molt divertit, molt esbojarrat, i tampoc ha aconseguit posicionar-se.

¡Ah! Potser el món de les sèries serà en poc temps patrimoni exclusiu de les plataformes de pagament. I potser les cadenes en obert, les tradicionals, al màxim que podran aspirar és a transformar-se en productores a sou d’aquests monstres tan potents com són Movistar, Netflix, HBO, Amazon Prime... Són veritables colossos. Al seu costat, els imperis Mediaset i Atresmedia, són ‘strippers’ nans.

Temes:

Antena 3