nou 'teaser'

Netflix confirma la quarta temporada de «Stranger things»

En la seva última temporada va batre el rècord d'audiència d'una estrena en aquesta plataforma digital

stranger-things

stranger-things

1
Es llegeix en minuts

Els misteris del Món del Revés de «Stranger things» tindran quarta temporada, segons ha confirmat Netflix aquest dilluns en nota de premsa, en què també anuncia que ha firmat un acord de diversos anys amb els seus creadors i ‘showrunners’, els germans Duffer, per desenvolupar pel·lícules i sèries.

«Ja no som a Hawkins», diu l’anunci oficial de la plataforma, que no ha revelat més detalls sobre la nova tanda d’episodis, encara sense data d’estrena.

La tercera temporada de la ficció, que barreja la nostàlgia dels 80 amb aventures entre còmiques i terrorífiques, va batre el rècord d’audiència d’una estrena en aquesta plataforma digital al ser vista per 40,7 milions de comptes en els primers dies.

«Des de la nostra primera reunió en l’estrena de ‘Stranger things 3’, l’equip de Netflix ha sigut sensacional, donant-nos el tipus de recolzament, guia i llibertat creativa que sempre vam somiar», expliquen els germans Duffer –Matt i Ross– a la nota emesa per la cadena.

Notícies relacionades

Els creadors, directors i productors executius de la sèrie són també autors de «Hidden: Terror en Kingsville» i d’alguns dels guions de la sèrie «Wayward Pines» (Fox).

«Els germans Duffer han captivat els espectadors de tot el món amb ‘Stranger things’ i estem encantats d’estendre la nostra relació amb ells per portar la seva imaginació desbordant a altres projectes de pel·lícules i sèries que els nostres usuaris estimaran», argumenta Ted Sarandos, director de contingut de Netflix.