GRAELLA ESTIVAL

Lo Cartanyà torna a TV-3 amb 'Lokus Day'

La tele autonòmica aposta per l'humor amb la nova sèrie de Xavier Bertran i el programa 'Coolhunters'

toni-tarot-excntric

toni-tarot-excntric

1
Es llegeix en minuts

Una dècada després de triomfar –i aixecar una mica de polseguera– amb la telecomèdia 'Lo Cartanyà', Xavier Bertran torna a TV-3 aquest dimarts, 30 de juliol amb 'Lokus Day' (22.35 hores), programa d’esquetxos d’humor que dirigeix i protagonitza el conegut actor català.

L’aposta de la tele autonòmica per l’humor propi en les nits d’estiu es completa amb l’estrena de 'Coolhunters' (21.50 hores), despreocupat programa en què un parell de peculiars caçadors de tendències recorren Catalunya a la recerca de tot el que està de moda actualment.

Compost de 10 capítols de 25 minuts cada un, 'Lokus Day' presenta una variada 'fauna' de personatges excèntrics que protagonitzen diverses aventures o situacions sorprenents. Així, en el programa que obre aquesta producció es podrà descobrir un cantant dels anys 70 que persegueix un home a través del temps, també un surrealista home del Tarot que aconsella de manera particular la gent que truca al seu consultori, i també dos youtubers que s’atreveixen a fer els reptes més arriscats.

Tots aquests esquetxos els protagonitzen un equip fix de quatre actors i actrius: a més del director, Xavier Bertran, hi intervenen Cesc Casanovas, Beatriz Castellón i Emma Bassas. També hi apareixen altres actors per a intervencions puntuals.

Un tarotista deprimit, un equip d’exploradors poc dotats per a l’aventura, el món de la mística Jedi, el llenguatge 'yutub' i superherois molt casolans són alguns dels personatges que protagonitzaran alguns dels esquetxos que componen aquesta  nova aposta estiuenca de TV-3.

Serapi Soler i Patrick Urbano, en el nou programa de TV-3 'Coolhunters'. /  (TVC)

Prèviament a 'Lokus Day', la tele catalana estrena 'Coolhunters', programa en el qual el seu presentador, Serapi Soler, recorre Catalunya per explicar què amaguen les modes i tendències, qui les segueix i per què: la moda del swing, la cervesa artesana, el ‘running’, els 'escape rooms', els esports d’aventura, els festivals de música...

Notícies relacionades

Serapi Soler es caracteritza per ser poc empàtic, maniàtic i urbanita. Junt amb ell, Patrick Urbano, que TV-3 defineix com "un periodista amb aires de grandesa", intentarà descol·locar personatges públics coneguts amb el seu 'periodisme extrem’.

Coproduït per Televisió de Catalunya (TVC) i Mediapro, 'Coolhunters' analitza en el seu primer programa la moda del swing. ¿Per què tothom s’apunta a ballar swing? L’equip de ‘coolhunters’ creu que tot això són excuses i que en el fons la gent s’apunta al swing per lligar.

Temes:

TV-3