NOU PROJECTE

Natalia Verbeke protagonitza 'El nudo' a A-3

La sèrie adapta l'exitós 'thriller' eròtic argentí 'Amar después de amar'

el-nudo

el-nudo

1
Es llegeix en minuts

L’actriu argentina Natalia Verbeke, Cristina Plazas, Miquel Fernández i Oriol Tarrasón conformen el quartet protagonista de la sèrie ‘El nudo’, nova aposta d’Atresmedia Televisión per al ‘prime time’d’Antena 3, i que ha començat les seves gravacions en diferents localitzacions de la comunitat de Madrid. Segons ha avançat l’empresa audiovisual, la nova producció és un 'thriller' que narra la història de dues parelles que, víctimes del destí, es creuen per viure un amor prohibit.

El nou projecte, que encara no té data d’estrena, és una adaptació de gran èxit argentina, ‘Amar después de amar’, que es va estrenar al canal Telefe el 2017 amb una espectacular quota de pantalla del 37,5%. A partir d’aquesta gran entrada, la sèrie original original ha sigut venuda a diferents mercats com el Vietnam, Israel, Hondures, Xile, Bolívia, Polònia i l’Uruguai, entre d’altres. I el format, que ara adapta Atresmedia Televisión a Espanya, també ha sigut venut a Mèxic, Grècia, Portugal i l’Orient Mitjà.

La trama arrenca quan Daniel (Oriol Tarrasón) és operat d’urgència després d’un greu accident de cotxe. La Rebeca (Cristina Plazas), la seva dona, descobrirà que una dona desconeguda viatjava al costat del Daniel, però que ha desaparegut sense deixar rastre. Així, la història presenta una narració explicada en dos temps: un present en què la investigació policial anirà descobrint les mentides que s’han anat entreteixint al voltant del matrimoni, i un passat on es coneixerà que va desencadenar aquesta història.

‘El nudo’ està produïda per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Diagonal TV, una empresa catalana amb la qual ja ha col·laborat en sèries tan conegudes com ‘Matadero’, ‘La catedral del Mar’, ‘Sin identidad’ i ‘Amar es para siempre’. Jordi Fradesadjunt a la producció executiva del projecte, també serà el director principal de la sèrie, i estarà acompanyat de Salvador García i Kiko Ruiz Claverol.

Els capítols de nova la sèrie d’Antena 3 tindran una durada de 50 minutos, "com passa a totes les noves produccions del segell Series Atresmedia", apunten des de la mateixa empresa.

Notícies relacionades

 

Així és ‘El nudo’

Temes:

Antena 3