ÚLTIMA TEMPORADA

Dilluns sagnant a 'Joc de trons'

El tercer episodi de la sèrie, amb la gran batalla contra els Caminants Blancs, augura una matança entre els protagonistes

zentauroepp47887121 25 de abril del 2019  juego de tronos 8  im genes previas ep190426095303

zentauroepp47887121 25 de abril del 2019 juego de tronos 8 im genes previas ep190426095303

2
Es llegeix en minuts

L’hivern ja es fa dur a ‘Joc de trons’.Després dels dos primers episodis de la vuitena i última temporada de la sèrie d’HBO, en què s’han posat les peces sobre el tauler de la trama, a la matinada d’aquest dilluns, 29 d’abril, s’emet el tercer capítol que promet ser una mantança més gran que a la ‘Boda Roja’, ja que, per fi, els protagonistes s’enfronten alsCaminants Blancs.

Si alguna cosa ha caracteritzat a aquesta superproducció, que adapta la sèrie de novel·les ‘Cançó de gel i foc’ de George RR Martin, és la quantitat de personatges, en principi principals, que són assassinats, per a sorpresa i astorament dels seus seguidors. I, si se segueix aquesta línia, la gran batalla contra l’exèrcit  liderat pel Rei de la Nit,Rei de la Nit, augura moltes desaparicions d’estrelles del relat.

Imatge del tercer episodi de la vuitena temporada de ‘Joc de trons’. / (HBO)

La primera mort que va descol·locar els seguidors de ‘Joc de trons’ va ser la desaparició del seu personatge principal, Eddard Stark, senyor del castell de la localitat fictícia de Winterfell. El personatge, interpretat pel protagonista de ‘El Senyor dels Anells’, l’actor Sean Bean, es va presentar en la promoció de la sèrie com l’heroi de la trama, quan es va estrenar el 2011.

Després d’aquesta sorprenent desaparició, alguns han sigut els personatges –en principi, centrals– que van tenir finals dramàtics, habitualment morts molt violentes, com va ocórrer en la ja esmentada ‘Boda Roja’ de la tercera temporada, en la qual van ser assassinats la dona i el fill d’Eddard Stark i nombrosos aliats en el que se suposava que era una festa nupcial. Fins i tot la gran estrella de la sèrie, Jon Neu, va desaparèixer en la cinquena entrega: va ser apunyalat. Això sí, com a bona sèrie fantàstica, el personatge va ressuscitar en la sisena temporada.va ressuscitar 

I tot i que des de la sisena entrega, el nombre de morts entre els personatges centrals ha disminuït considerablement, tot fa preveure que canviï la dinàmica en aquest pròxim tercer episodi. Així, als principals fòrums de seguiment de ‘Joc de trons’ ja s’estan llançant teories i especulacions sobre els personatges que moriran aquest previsible dilluns sagnant.

“Serà un bany de sang, però ens encantarà. Aquesta és una de les raons per la qual ens encanta ‘Joc de Trons’”, afirma Susan Miller, responsable de ‘Watchers on the Wall’, un de les millors blogs sobre la sèrie.

Els que tenen més números 

Entre els protagonistes centrals sobre qui existeixen més previsions de mort, en destaquen tres:

Theon Greyjoy, personatge interpretat per l’actor Alfie Allen. / (HBO)

Theon Greyjoy. Interpretat per l’actor Alfie Allen,Alfie Allen, aquest personatge va ser pupil d’Eddard Stark, que el va criar a Winterfell. Però després va trair la seva família adoptiva i es va apoderar del castell, que ara està disposat a defensar. Les apostes a Sportsbetting.ag el posen com el que té més probabilitats de morir primer (4 a 1).

Jaime Lannister, paper que interpreta Nikolaj Coster Waldau. / (HBO)

Notícies relacionades

Jaime Lannister. Aquest personatge, a qui dona vida l’actor danès Nikolaj Coster Waldau,Nikolaj Coster Waldau es caracteritza per tenir diversos fills il·legítims amb la seva germana, la reina Cersei (Lena Headey). Les probabilitats que ell mori primer són de 5 a 1.

L’actriu Gwendoline Christie, com a Brienne de Tarth. / (HBO)

Brienne de Tarth. Paper que interpreta Gwendoline Christie (‘Star Wars’). Va ser la primera dona nomenada cavaller en els Set Regnes. Les probabilitats que sigui la primera en morir són de 12 a 1, segons Sportsbetting.ag.

Temes:

HBO Joc de trons