Puyal torna amb Mònica Terribas

El periodista aportarà, a la secció 'La mirada d'en Puyal', la seva visió de l'actualitat informativa i recollirà les seves inquietuds i experiències

ialvarez46371144 els periodistes m nica terribas i joaquim maria puyal  en un190106182732

ialvarez46371144 els periodistes m nica terribas i joaquim maria puyal en un190106182732 / Cedida per Catalunya Radio

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El matí de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Mònica Terribas, estrenarà aquest dilluns, dia 7 (8.30 hores), La mirada d’en Puyal,La mirada d’en Puyal una secció diària (de dilluns a divendres) en la qual Joaquim Maria Puyal aportarà la seva visió de l’actualitat informativa estricta i recollirà les seves inquietuds i experiències com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país.

Puyal ha estat 33 anys vinculat a la ràdio pública catalana amb les retransmissions de futbol i el programa La TdP. Als 69 anys, i després d’una llarga trajectòria vinculada als mitjans de comunicació audiovisual, el reforç que s’incorpora al programa de Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic que viu Catalunya i el seu entorn europeu i global. 

Una altra vegada amb Terribas

El periodista, pioner de la ràdio esportiva en català, havia penjat el micròfon el juliol d’aquest any, al deixar de retransmetre partits del Barça, tasca que duia a terme des de 1985 a Catalunya Ràdio (tot i que va començar el 1968 a Ràdio Barcelona).

Notícies relacionades

La tornada de Puyal a la ràdio la fa amb Mònica Terribas, que, amb només 20 anys, va entrar a formar part de l’equip del periodista quan aquest dirigia i presentava programes a TV-3, com La vida en un xip i Un tomb per la vida.