DUES DÈCADES DESPRÉS

Apple reuneix l'equip d''Alias'

El productor JJ Abrams i l'actriu Jennifer Garner tornaran a treballar junts en una nova producció de la marca de la poma

zentauroepp3987083 exit television serie alias181213210035

zentauroepp3987083 exit television serie alias181213210035

1
Es llegeix en minuts

Sense tant soroll com AmazonAmazon o DisneyApple és un altre dels gegants que continua fent passos en la immensa bombolla de la televisió per 'streaming'. I el seu últim moviment ha sigut contractar dos grans professionals que precisament van començar a triomfar junts a la sèrie de televisió 'Alias': el productor i director JJ Abrams i l’actriu Jennifer Garner.

Així, aquest dijous, 13 de novembre, la multinacional de Cupertino ha fet públic que produirà una nova minisèrie amb la parella de la històrica sèrie d’espies de principis de segle.

La nova producció es titula 'My Glory Was I Had Such Friends' ('La meva glòria és que vaig tenir aquests amics’), un drama basat en les memòriesd’Amy Silverstein, que es van publicar el 2017. La trama se centra en les experiència vitals d’una dona que va haver de patir un segon trasplantament de cor a vida o mort, i el suport que va rebre d’un grup de dones. A l’obra es destaca el poder de l’amistat i la resistència de l’ésser humà davant de situacions límit.

Notícies relacionades

Garner ('Alias', 'Dallas Buyers Club', 'Juno') interpretarà el paper principal, i Abrams ('Star Wars: el despertar de la força', 'Star Trek', 'Perdidos’, 'Alias'...) serà el productor executiu.

L’adaptació per a televisió de la novel·la serà a càrrec de la guionista Karen Croner ('Cosas que importan’, Proceso de admisión', 'The tribes of Palos Verdes') i produïda per Ben Stephenson ('Westworld') i la mateixa Silverstein.