ÈXIT INTERNACIONAL

Stephen King, fan de 'La casa de papel'

El cèlebre escriptor reconeix a Twitter la seva admiració per la premiada producció d'Antena 3

zentauroepp24189544 stephen king poses for photographers as he arrives for a pre181126203432

zentauroepp24189544 stephen king poses for photographers as he arrives for a pre181126203432 / ERIC FEFERBERG

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

El cèlebre escriptor nord-americà  Stephen King ha sigut una de les últimes celebritats a elogiar l’exitosa sèrie d’Antena 3  ‘La casa de papel’,la producció espanyola de més èxit internacional de la històriaEl mestre del terror ha fet pública la seva admiració per la ficciód’Álex Pina  a través d’un tuit, pocs dies després que aquesta ficció s’emportésl’Emmy Internacional a millor sèrie dramàtica.

‘La casa de papel', a Netflix: Si t’agraden els relats d’atracaments, aquesta t’encantarà. És una passada. En castellà, amb subtítols en anglès o doblada", ha tuitejat el famós escriptor sobre la sèrie d’Antena 3, la distribució internacional de la qual va a càrrec de Netflix.

 El compte oficial de Twitter de ‘La casa de papel’ no va tardar a fer-se ressò de les paraules del cèlebre escriptor, i va respondre a la publicació amb una endevinalla.

Notícies relacionades

“Moltes gràcies, Stephen King, ens sentim honrats. De fet, ¿creu que el professor es va inspirar en un dels seus llibres?”, va ser la resposta de @lacasadepapel a l’escriptor, juntament amb una imatge del professor disfressat d’un inusual pallasso.

La tercera temporada de 'La casa de papel' ja està en marxa, segons va confirmar Netflix l’octubre passat a través de les xarxes socials. La ficció s’estrenarà el 2019 i comptarà amb gran part del repartiment de les dues primeres temporades.