A 'THE CROWN'

Tobias Menzies es posa a la pell de Felip d'Edimburg

L'actor que dona vida al noble Lord Edmure Tully a 'Joc de Trons' apareix per primera vegada com el príncep del Regne Unit a la mítica sèrie de Netflix

2018-08-29-tobias-menzies-como-felipe-de-edmiburgo---the-crown-editado

2018-08-29-tobias-menzies-como-felipe-de-edmiburgo---the-crown-editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

Després de l’èxit de les primeres dues temporades del mític drama de Netflix en què Claire Foy i Matt Smith han encarnat Isabel II d’Anglaterra i el príncep Felip, ‘The crown’ ha publicat la primera imatge de Tobias Menzies (‘Outlander’) com a ducd’Edimburg, en el seu compte de Twitter, acompanyat d’una única paraula: “Ambició”.

Notícies relacionades

L’actor ja té força experiència interpretant membres de la monarquia. A ‘Joc de Trons’,s’ha posat a la pell de Lord Edmure Tully, noble que va ostentar els títols de senyor d’Aigüesvives i senyor suprem del trident en la ficció de HBO, i, en l’adaptació de l’obra mestra de Shakespeare ‘El rei Lear’ de la BBC Amazon, va donar vida al duc de Cornwall.

Altres actors que formaran part de l’elenc artístic de la reeixida sèrie de Netflix ‘The crown’, que narra la vida de la monarquia britànica des de dins, són Olivia Colman (Isabel II), Helena Bonham Carter (princesa Margarida), Matthew Goode (Lord Snowdon), Marion Bailey (Isabel Bowes-Lyon), Josh O'Connor (príncep Carles) i Erin Doherty (princesa Ana).