Anitta cantarà a Netflix

La plataforma de televisió mostrarà el dia a dia de la popular artista brasilera en una producció documental

1
Es llegeix en minuts

Com ja va fer l’any passat, la popular artista nord-americana Lady GagaLady Gaga, la cantant brasilera Anitta protagonitzarà una sèrie documental sobre la seva trajectòria professional i personal a la plataforma de televisió Netflix, segons ha anunciat la mateixa intèrpret a les xarxes socials.

El programa 'Vai Anitta', que s’estrenarà aquest 2018, acompanyaràl’estrella del pop en el seu dia a dia, tant en el professional com en el personal, i mostrarà moments de la intimitat d’una de les celebritats més populars del Brasil.

"Finalment, puc explicar a tothom, amb molta felicitat i molta alegria, que tindré la meva pròpia sèrie a Netflix. Nois, això mola molt, ¿no?", va anunciar Anitta en un vídeo penjat a les seves xarxes socials. L’artista brasilera, que va iniciar la seva carrera amb 18 anys, viu un 2018 d’enlairament a tot el món, després de produir exitosos senzills amb estrelles com araMajor Lazer, J. Balvin, Iggy Azalea, Poo Bear, Maluma iDJ Alesso.

"Del ball funk per al món", va escriure Netflix Brasil a Twitter, tot i que no va confirmar la data exacta de l’estrena.

Notícies relacionades

"Vai Anitta" serà produïda pel CEO i cofundador de Shots Studios, John Shahidi, responsable de l’agència digital que administra la carrera internacional de la cantant des de l’agost del 2017.

Amb més de set milions de seguidors a Twitter i 29,4 milions a Instagram, Anitta va ser la primera artista brasilera a aconseguir que una cançó en portuguès figurés entre les 20 més escoltades de la plataforma Spotify.Spotify L’any passat, la cantant va sortir a la carrera internacional amb el projecte 'Checkmate', en el qual es va proposar presentar una cançó nova al mes i va mostrar la seva versatilitat com a artista al gravar temes en anglès, espanyol i portuguès amb coneguts noms de la música internacional.

Temes:

Netflix