George Clooney i Kirsten Dunst coproduiran una sèrie a Youtube Premium

El futur projecte és una comèdia d'humor molt negre que s'estrenarà el 2019

dunst-y-clooney

dunst-y-clooney

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

George Clooney i Kirsten Dunst ('Entrevista amb el vampir', 'Spiderman', 'Fargo'...) coproduiran 'On Becoming a God in Central Florida' ('Sobre convertir-se en Déu al centre de Florida'), comèdia d’humor molt negre que emetrà la plataforma Youtube Premium, segons ha informat l’agència AFP. L’actriu serà també la protagonista de la sèrie, que té prevista l’estrena al llarg del 2019.

Segons avança AFP, 'On Becoming a God in Central Florida' estarà ambientada en la dècada dels 90, i se centrarà, a través de la mirada d’una dona jove, a desmuntar el culte nord-americà a l’emprenedoria i la recerca del somni americà. 

Aquesta aliança de YouTube amb dos dels professionals més importants de Hollywood és una demostració que l’empresa de Google vol jugar a les grans lligues de les plataformes audiovisuals, juntament amb els altres gegants com Netflix, Amazon i Hulu. A més, a aquestes també cal afegir el desembarcament d’Apple al món de les produccions audiovisuals d’alta gamma.

Primera sèrie, tot un èxit

Notícies relacionades

La plataforma de vídeo de YouTube, rebatejada com a 'Premium’ (anteriorment, Youtube Red), ja aconsegueix un primer èxit en el món de les sèries amb 'Cobra Kai'inspirada en la saga de les pel·lícules 'Karate Kid'.

El primer episodi es va veure 40 milions de vegades, xifra que va obligar l’empresa a programar una segona temporada. YouTube Premium, presentada a finals del 2015, inclou també una plataforma de música i espera que reformuli el model de negoci de la companyia, basat actualment gairebé exclusivament en la publicitat.