'cameo' especial

Bill Gates visita Sheldon Cooper

El cofundador de Microsoft és l'estrella convidada del capítol de 'The Big Bang Theory' que emeten dijous TNT i Neox

bill-gates-big-band-theory

bill-gates-big-band-theory

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de conèixer personatges il·lustres del món de la ciència i la tecnologia, com el recentment desaparegut Stephen HawkingElon Musk o el cocreador d'Apple Steve Wozniak, els protagonistes de 'The Bing Bang Theory' coincidiran també amb el cofundador de MicrosoftBill Gates. L'empresari multimilionari, informàtic i -també  filantrop- nord-americà és l'estrella convidada de la coneguda telecomèdia, en què apareix interpretant-se així mateix en el 18è episodi de l’11a temporada.

Notícies relacionades

Aquest capítol, titulat The Gates Excitation, s’estrena  avui per partida doble: a les 22.00 hores a la cadena de pagament TNT, i a les 22.30 al canal en obert Neox. En la trama , Penny (Kaley Cuoco) rep Gates a l’empresa farmacèutica on treballa. Aquest té interès per col·laborar-hi, circumstància que volen aprofitar Leonard (Johnny Galecki), Howard (Simon Helberg) i Raj (Kunal Nayyar): faran tot el que sigui possible per conèixer-lo.

Al mateix temps, Sheldon Cooper (Jim Parsons) creu que està sent víctima d’una innocentada. La raó està allunyada de la nostra cultura: aquest capítol es va estrenar als Estats Units dissabte, 31 de març, un dia abans del famós April Fools, un dia semblant al dia dels Sants Innocents a Espanya.