Abduïda, va veure un conill i era una rata

Roko, entendrida davant la rata, a ’Hipnotízame’ (Antena 3 TV). / Atresmedia

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Quan Antena 3 TV té un petit buit, un foradet, en la programació del prime time, sol col·locar-nos un capítol d'Hipnotízame, que és un entreteniment que els sol funcionar de manera acceptable. De les criatures que es van prestar a ser hipnotitzades divendres, l'actuació de Mariló Montero s'esperava amb gran expectació. El seu número va consistir a interpretar la dona bala, que surt disparada d'un canó i aterra uns metres més enllà. La veritat és que, com a exercici circense, va ser molt fluix. Anava amb arnès, penjada d'una corda, o sigui que tot va ser una comèdia molt tova. Aquest número que li van muntar no li arriba a la sola de les sabates al clàssic i fantàstic exercici que executa el gran Lluís Raluy al seu circ, titulat La gallina astronauta. D'aquella nit d'hipnosi el més interessant, i alliçonador, va ser el que li va passar a la cantant Roko. Abduïda pel mentalista Jeff Toussaint va creure que la rata peluda que portava Jandro en una gàbia era un conillet la mar de simpàtic. ¡Ahh! Roko, entendrida en la seva al·luci-nació, li feia moixaines a la rata, l'acariciava, gairebé fins i tot li va fer un petó. Estava embruixada. No sabia distingir la realitat. Va arribar fins i tot a cantar-li a la rata aquell tema d'Édith PiafLa vie en rose, amb un carinyo molt gran. Naturalment, quan Toussaint la va deshipnotitzar i Roko va tornar a la realitat, es va horroritzar. No entenia com havia pogut veure un adorable conill on només hi havia una repel·lent rata.

Notícies relacionades

Home, aquest cas és meditable. Pel telehipòdrom hi corren molts hipnotitzadors que fan tot el que els sembla. Entre tertulians, opinadors per compte d'altri, predicadors i escolans deixats anar pels Telenotícies i Telediarios, la dosi d'hipnotisme que irradien deixa l'audiència permanentment abduïda i al·lucinada.

TV-3 CALLA LES 'MAMELLES GRANS' .- Al TN vespre de divendres (TV-3) s'han semireferit a la conversa del diputat Lluís Salvadó, però l'audiència no ha entès res, perquè ni han reproduït l'àudio ni han explicat el que s'hi va dir sobre donar la Conselleria d'Ensenyament «a la que tingui les mamelles més grans». Sí que han emmarcat el tema, en canvi, amb aquest preàmbul: «En plena ofensiva judicial i dels serveis secrets contra els líders independentistes avui s'ha filtrat una conversa privada». ¡Ah! Col·locant una bona hipnosi d'entrada, la resta ja no té cap importància.