Crítiques dels fans a les xarxes

'Operación Triunfo' censura una cançó de Becky G pel seu contingut sexual

La cantant ha canviat la lletra de 'Mayores' per poder participar en la gala del concurs de TVE-1

becky-g

becky-g

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Becky G ha sigut l'artista convidada aquest dilluns a la primera gala d'aquesta edició d'Operación Triunfo. El que podria haver sigut una actuació més, s'ha convertit en tota una polèmica a les xarxes socials. L'artista de Los Angeles ha interpretat la seva cançó més coneguda, Mayores, però ho ha fet modificant la lletra de la peça per evitar el seu contingut sexual. 

Notícies relacionades

Aquest canvi no ha passat desapercebut als seguidors de la cantant, que han afirmat a les xarxes que OT 2017 ha censurat la cançóOT 2017. Molts fans s'han mostrat molestos amb els canvis. Davant aquesta allau de crítiques i queixes, Becky G ha decidit explicar el perquè de les modificacions en la lletra i, a més, s'ha disculpat per les molèsties que ha pogut causar.  Així que ha acabat la seva actuació, ha fet un Periscope en directe en què ha agraït a TVE l'oportunitat de poder cantar a OT. A més, ha afegit: "¡Jo no volia canviar la lletra, però si no ho feia [assegura canviant a l'anglès] no hauria pogut cantar!". Aquesta ha sigut la primera actuació de Becky G a Europa, i per això l'artista s'ha mostrat molt contenta de l'oportunitat que li ha donat TVE. 

La cançó Mayores és, sens dubte, la més famosa de la cantant. Ha rebut més de 518 milions de visites a Youtube. El problema, segons sembla, és el contingut de la cançó, ja que té una gran càrrega sexual. En una de les estrofes, l'artista canta "A mí me gustan más grandes, que no me quepa en la boca, los besos que quiera darme y que me vuelve loca". En lloc d'aquest fragment, la lletra de Becky G per a Operación Triunfo ha sigut: "A mí me gustan más grandes, que con un beso en la boca me haga volar en el aire y que me vuelva loca". Aquest canvi sembla respondre al caràcter familiar que té el programa, però és clar que no ha agradat als fans de la cantant.