Sèries a TV avui dimarts 18 de juliol del 2017

'Servir y proteger', a TVE-1; 'Amar es para siempre' i 'El secreto de Puente Viejo', també a Antena 3

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a la tele té com a ficcions més destacades 'Servir y proteger', a TVE-1; 'Amar es para siempre' i 'El secreto de Puente Viejo', també a Antena 3. A més, Cuatro estrena la minisèrie 'Expediente X'CuatroExpediente X.


Servir Y protegEr

Miralles rep un floc d'Olga

16.25 / TVE-1

Miralles rep un floc dels cabells d’Olga i una nota anunciant que l’endemà tindrà una part de la seva filla. La desesperada situació canvia sobtadament quan la inspectora en cap aconsegueix esbrinar la identitat real del segrestador. Alicia i Rober descobreixen que Ernesto Alba ha patit una misteriosa agressió.


Amar Es pArA sIempre

Alba fa públic el seu embaràs

16.30 / ANTENA 3

Alba parla públicament sobre el seu embaràs a El Asturiano. La família està molt il·lusionada amb l’estrena de la radionovel·la de Pelayo. Una fotografia apareguda al diari fa que Henar se senti humiliada per Barrantes. El colombià es reuneix amb Jaime i li parla del seu pla per sorprendre Henar.


El secreto de Puente Viejo

Ana apareix morta entre la runa

Notícies relacionades

17.30 / ANTENA 3 TV

Ana és trobada morta entre la runa: s’ha asfixiat. Julieta, trencada de dolor, torna a la plaça amb el cadàver de la filla. Francisca s’assabenta que hi ha hagut una víctima i demana que portin com més aviat millor Prudencio davant el risc que, en un atac de culpabilitat, confessi el seu paper en la catàstrofe.

serviryproteger martes

serviryproteger martes