Esports i programes a TV avui dimarts 18 de juliol del 2017

'Mi casa es la tuya', 'Pura magia' i 'Sense ficció' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'Mi casa es la tuya', 'Pura magia' i 'Sense ficció'.


ESPORTS


TOUR DE FRANÇA: Le Puy-en-Velay-Romans-suR-Isère 

12.00 TELEDEPORTE

Després d’una jornada de descans, els ciclistes afronten una etapa relativament tranquil·la, de 165 quilòmetres, molts d’ells de baixada, entre Le Puy-en-Velay i Romans-sur-Isère. Serà l’avançament de les dues grans jornades que els esperen després, amb el recorregut pels Alps.


PROGRAMES


Entrevista amb Ada Colau

Una conversa amb l'alcaldessa de BCN

20.45 BTV 

Xavier Muixí, director d’Informatius de BTV, entrevista l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb la qual repassarà els temes de més actualitat de la ciutat.  


Sense ficció

La guerra bruta de l'Estat

21.55 TV-3

Estrena del documental 'Las cloacas de Interior', un treball d’investigació de Mediapro, dirigit per Jaume Roures i amb guió de Jaume Grau. A partir del 'cas Trias', el document desvela les males pràctiques i el 'modus operandi' de la guerra bruta de l’Estat en molts altres casos.


Mi casa Es la tUYa

Feliciano López rep Bertín

22.00 TELE 5

Feliciano López rep a casa seva Bertín Osborne, amb qui parlarà sobre la seva afició de ben petit pel tennis i farà un repàs a les competicions i els títols més destacats del seu palmarès.


pura mAgia

Una nova expulsió

22.40 TVE-1

                 

 ¡No et perdis aquest dimarts la segona gala de 'Pura Magia'!

El 'talent show' dedica aquesta entrega a l’amor, que haurà d’aparèixer en els seus números d’il·lusionisme. A més, els dos mags salvats en la primera gala s’enfrontaran al primer repte exterior.


la gent normal

Parelles sense fills

Notícies relacionades

23.35 TV-3

El programa d'Agnès Marquès se centra aquesta setmana en parelles que decideixen no tenir fills. Els periodistes Natza Farré i Xavi Coral expliquen l'experiència que suposa renunciar a tenir descendència i les reaccions que ha provocat en el seu entorn.


mcelt---feliciano-l 596c7d5125061

mcelt---feliciano-l 596c7d5125061