Esports i programes a TV avui dijous 13 de juliol del 2017

'Españoles en el mundo', 'Joc de cartes' i 'Supervivientes', el més destacat de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 


ESPORTS


TOUR DE FRANÇA

Ciclisme

13.55 TELEDEPORTE

La primera etapa pirinenca compta amb dos ports mítics, el Col de Menté i el Peyresourde. Dues pujades colossals amb essència Tour que han catapultat, entre d’altres, Chris Froome. Sis ports en total per completar una duríssima jornada d’alta muntanya.


WIMBLEDON

Tennis

12.00 MOVISTAR+

Partits de semifinals femenines en el torneig de Wimbledon. Garbiñe Muguruza s’enfronta a la tennista eslovaca Magdalena Rybarikova (87a en la classificació WTA). A l’altra semifinal, la nord-americana Venus Williams s’enfrontarà a la britànica Johanna Konta.


PROGRAMES


SUPERVIVIENTES

Els quatre finalistes

Amb Laura i José Luis ja com a aspirants al triomf, els tres nominats (Alba, Iván i Alejandro) coneixeran el veredicte de l’audiència. Dos d’ells s’uniran al quartet final.


JOC DE CARTES

Cuina volcànica

22.35 TV-3

Marc Ribas es trasllada a la Garrotxa, concretament a Olot, per trobar el millor restaurant de la zona, entre quatre propostes, que tingui com a tret principal la cuina volcànica.


ESPAñOLeS en eL MUNDO

Nova Caledònia

Notícies relacionades

22.40 TVE-1

El programa viatja 18.000 quilòmetres, fins als antípodes, per conèixer Nova Caledònia, primer destí de la nova temporada de l’espai de viatges. Amb una professora de matemàtiques, un joquei, la directora d’un zoo, un jardiner i un electricista els espectadors descobriran la seva capital, Numea, la cultura tradicional canaca i les seves impressionants costes, platges i paisatges.


espaoles

espaoles