Sèries a TV avui dimecres 5 de juliol del 2017

'Perdóname, señor', 'Servir y proteger' , 'Acacias, 38' i 'El secreto de Puente Viejo'

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a la tele té com a títols més destacats: 'Perdóname, señor', 'Servir y proteger', 'Acacias, 38' i 'El secreto de Puente Viejo'.

PERDÓNAME, SEÑOR

Lucía li perdona la vida a Bruno

22.30 TELE 5

Lucía es troba sobrepassada pel drama familiar, mentre Rafa, incapaç de matar Bruno, li perdona la vida i decideix abandonar el narcotràfic i utilitzar una part dels fons de la banda per reflotar la conservera local. Yusef viatja a Espanya per recuperar el cos del seu fill. 


SERVIR y PROTEGeR

Bremón dona llum verda al registre

16.25 TVE-1

Bremón dona llum verda al registre de Transportes Quintero. Però l'operació resulta fallida i provoca tibantors entre el comissari i Elías, que segueix convençut que l'empresari està amagant alguna cosa.


ACACIAS, 38

Felipe surt en defensa de Mauro

17.15 TVE-1

L'inspector Méndez demana explicacions a Mauro per haver retingut Úrsula sense fer-ho saber a la policia. Felipe surt en defensa del seu amic. La Valenciana desvela a Teresa que Cayetana la va manipular.


EL SECRETO DE PUENTE VIEJO

Saúl i Julieta es fan un petó

Notícies relacionades

17.30 ANTENA 3

Francisca i Saúl es troben que és Julieta qui és al corral, agafant restes de llana. Ell allunya la noia per evitar que la Doña la denunciï. Gairebé sense adonar-se’n, es fan un petó. Per la seva part, Aquilino informa Hernando i Camila: les vendes no van tan bé com van planificar.