Pel·lícules a TV avui dimecres 5 de juliol del 2017

'Caza mayor', a Antena 3; 'Perros callejeros 2', a La 2; 'Kárate a muerte en Bangkok', a Mega; 'Turbo', a FDF, i 'El atlas de las nubes', a La Sexta, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Caza mayor', a Antena 3; 'Perros callejeros 2', a La 2; 'Kárate a muerte en Bangkok', a Mega; 'Turbo', a FDF, i 'El atlas de las nubes', a La Sexta.

CaZa mayor

22.10 / ANTENA 3 / Intriga ★★

Director: Jalmari Helander

Actors: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Ted Levine, Jim Broadbent, Victor Garber, Felicity Huffman, Jaymes Butler, Mehmet Kurtulus, Ken Thomas

País: Finlàndia (2014) 90 minuts

Segon treball del finlandès Jalmari Helander, que va debutar amb la divertida 'Rare exports: un cuento gamberro de Navidad'. Per a 'Caza mayor' va tenir un pressupost més alt i va comptar amb un repartiment internacional, amb Samuel L. Jackson al capdavant. L’actor encarna el president dels EUA, en vol a l’Air Force One, que és abatut per terroristes mentre sobrevola els països nòrdics. El mandatari sobreviu gairebé de miracle i topa amb un jovenet lapó (Onni Tommila, tot un descobriment) que estava a punt de caçar un cérvol amb un arc, com a prova de maduresa. Mentre els terroristes i el Pentàgon intenten localitzar-lo, l’únic capaç d’ajudar-lo serà el noi.


PERROs callejeros 2

22.00 / LA 2 / Drama ★★

Director: José Antonio de la Loma

Actors: Ángel Fernández Franco, Verónica Miriel, Raúl Ramírez, Isabel Mestres, Rebeca Silva

País: Espanya (1979) 100 minuts

Dos anys després d’iniciar el que seria la seva famosa trilogia de cine quinqui, 'Perros callejeros', de De la Loma va seguir amb les peripècies d’El Torete, la història del qual no deixava d’estar inspirada en la vida real del jove delinqüent Juan José Moreno Cuenca. Aquest és acusat injustament de participar en l’assassinat de l’empleat d’una gasolinera.


Kárate a muErtE EN Bangkok

22.10 / MEGA / Arts marcials ★★★

Director: Lo Wei, Wu Jiaxiang

Actors: Bruce Lee, Maria Yi, James Tien, Yin-Chieh Han, Malalene, Tony Liu

País: Hong Kong (1971) 100 minuts

Primera de les cinc pel·lícules que van fer famós l’actor i especialista en arts marcials Bruce Lee i que va fer per a la productora Golden Harvest. És un jove xinès que arriba a Bangkok i troba feina en una fàbrica, tapadora de traficants de drogues i dones. Quan esclata una vaga, el noi es posarà del costat dels obrers.


Turbo

22.15 / FDF / Animació ★★★

Director: David Soren

País: EUA (2013) 96 minuts

Un jove cargol de jardí somia arribar a ser ser el més ràpid del món. Un estrany accident li proporciona aquest poder, es fa amic d’una colla de col·legues tunejats i aprèn a treballar en equip, amb la idea de poder guanyar les 500 milles d’Indianapolis. Simpàtica pel·lícula d’animació dels estudis Dreamworks, que recorda llunyanament 'Cars'.


EL atlAs de lAs nUBES

23.50 / LA SEXTA / Ciència-ficció ★★★

Director: Tom Tykwer, Lilly i Lana Wachowski

Actors: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae

Notícies relacionades

País: EUA (2012) 172 minuts

L’alemany Tom Tykwer ('Corre, Lola, corre') i les germanes Wachowski ('Matrix') van codirigir aquesta curiosa adaptació d’una novel·la de David Mitchell. La seva originalitat resideix a construir un nodrit grup d’històries en diverses fases temporals, des de finals del segle XIX fins a un fosc futur, i que cada una estigui continguda en l’anterior.

big game

big game