Esports i programes a TV avui dimecres 5 de juliol del 2017

'El hormiguero', 'El foraster', 'La isla' i el Tour de França, el més destacat de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'El hormiguero', 'El foraster', 'La isla' i el Tour de França.

ESPORTS


EL TOUR DE FRANÇA

Ciclisme

15.00 TDP

Arriba la primera prova real per als ciclistes en la cinquena etapa, entre Vittel i l’alt de La Planche des Belles Filles. L’esprint intermedi de Faucogney marcarà la jornada, que acabarà en el terrible ascens de La Planche, de 5,9 quilòmetres al 8,5% de mitjana. Chris Froome és el gran favorit.


PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Tom Holland

21.45 ANTENA 3

El programa tanca temporada amb l’estrella internacional Tom Holland, el jove actor que interpreta Spiderman al film 'Spiderman: Homecoming', que s’estrena el 28 de juliol.


LA ISLA

Final de l'aventura

22.30 LA SEXTA

Després d’un mes des de l’inici d’aquest periple, l’aventura arriba al final. Quan tan sols falten dos dies de tornar a la civilització, la supervivència requerirà l’esforç del grup fins a l’últim moment i la naturalesa tornarà a sacsejar la convivència amb un nou accident. Pedro García Aguado tornarà a l’illa Gibraleón, enmig del Pacífic, en aquesta última entrega.


ALERTA AEROPueRTo: COLoMBIA

El més modern de Sud-amèrica

22.30 DMAX

El programa mostra la frenètica activitat de les forces de seguretat de l'aeroport d'El Dorado, a Colòmbia, un dels més freqüentats i moderns de tot Sud-amèrica. Cada dia hi transiten més de 60.000 persones que volen agafar algun dels 400 vols que hi operen cada jornada.


AMOR AL PRIMER beso

Un nou programa de cites

22.30 DKISS

'Amor al primer beso' proposa als seus protagonistes conèixer-se a través d’un únic petó. Els participants hauran de besar el seu pretendent i decidir si aposten o no per la relació.


EL FORASTER

Resum de la cinquena temporada

22.35 TV-3

El programa fa un recopilatori d’aquesta cinquena temporada en què es recolliran els millors moments de la visita de Quim Masferrer a diferents poblets de la geografia catalana.


60 MINUTS

L'arribada del tren a Cervera

Notícies relacionades

22.35 EL 33

El reportatge d'aquesta nit, 'Cervera, vila frontera', se centra en Cervera, poblet de pescadors situat al cor d'una petita cala mediterrània a la frontera espanyola, que s'ha convertit en una 'ciutat fàbrica' sota l'impuls del desenvolupament industrial i comercial de finals del segle XIX. L'arribada del tren i la construcció d'una estació internacional va trasbalsar la vida d'aquest enclavament.