Pel·lícules a tv avui dimecres 21 de juny del 2017

'Getaway', a Antena 3; 'Flor de santidad', a La 2; 'Soldado universal 3: regeneración', a Paramount; 'Minority report', a FDF, i 'Juego de supervivencia', a La Sexta

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Getaway', a Antena 3; 'Flor de santidad', a La 2; 'Soldado universal 3: regeneración', a Paramount; 'Minority report', a FDF, i 'Juego de supervivencia', a La Sexta.

Getaway

22.40 / ANTENA 3 / Acció ★★

Director: Courtney Solomon

Actors: Ethan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight, Paul Freeman, Rebecca Budig, Bruce Payne, Velislav Pavlov

País: EUA (2013) 90 minuts

La trepidant, encara que molt fluixeta, 'Getaway' està dirigida per Courtney Solomon, responsable de pel·lícules com 'Malefici' i 'Dracs i masmorres'. 'Getaway' és un còctel de quatre ingredients tan bàsics com efectius: cotxes, acció i persecucions, més alguna baralla. Aquí, algú segresta l’esposa d’Ethan Hawke, un pilot de carreres que condueix un potent automòbil Ford Mustang Shelby GT 500 blindat. Una misteriosa veu que l’observa a través de càmeres muntades al mateix cotxe, li ordena una sèrie d’accions, encaminades a la comissió d’un gran robatori. Una petita hacker que no és el que sembla l’aborda  per prendre-li el cotxe, però acabarà ajudant-lo a rescatar la dona.


Flor de santIDAD

21.55 / LA 2 / Drama ★★

Director: Adolfo Marsillach

Actors: Eliana de Santis, Ismael Merlo, Antonio Casas, Francisco Balcells, Teresa del Río, Mari Paz Ballesteros

País: Espanya (1973) 109 minuts

Única pel·lícula realitzada pel prestigiós actor, autor i director teatral Adolfo Marsillach, que va adaptar la novel·la homònima de Valle-Inclán. Ambientada durant les guerres carlines, en una Galícia endarrerida i ignorant, on el poder resideix en els terratinents, la protagonista és una pastora que se’n va al llit amb un pelegrí a qui els habitants del poble han negat allotjament. 


Soldado universal 3: regeneración

22.00 / PARAMOUNT / Acció ★★

Director: John Hyams

Actors Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Andrei Arlovski, Mike Pyle, Garry Cooper

País EUA (2009) 97 minuts.

Tercera entrega de la saga per a la glòria dels durs duríssims Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren (foto). La trama es desenvolupa aquesta vegada a Ucraïna, un escenari molt actual a causa de la seva pugna amb Rússia. Els protagonistes han d’anar a Txernóbil per desactivar uns explosius que hi ha posat un txetxè boig.


Minority report

22.15 / FDF / Ciència-ficció ★★★

Director: Steven Spielberg

Actors: Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton, Max Von Sydow, Tim Blake Nelson,Kathryn Morris, Peter Stormare

País: EUA (2002) 144 minuts

Spielberg va adaptar de forma brillant un relat curt de Phillip K. Dick, l’autor de la mítica 'Blade runner'. L’any 2054, uns estranys éssers prediuen delictes, cosa que permet a una unitat especial de la policia detenir els delinqüents quan encara no han comès el crim. Però, un dia, un dels agents apareix com a futur assassí.


JUEGo de supervivEncia

23.50 / LA SEXTA / Acció ★★

Director: Ernest R. Dickerson

Actors: Ice-T, Rutger Hauer, Charles S. Dutton, Gary Busey, F. Murray Abraham, John C. McGinley, William McNamara

Notícies relacionades

País: EUA (1994)  98 minuts

Un film d’acció mediocre, amb un repartiment en papers molt per sota dels seus noms. Un vagabund a punt de suïcidar-se és salvat per un treballador social. Més tard el posa en contacte amb un empresari que s’avé a contractar-lo com a guia d’un grup de caçadors. El que no sap és que la peça a batre serà ell mateix.

getaway

getaway