Esports i programes a tv avui dimecres 21 de juny del 2017

'El foraster', 'La isla' i 'El hormiguero' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'La isla', 'El hormiguero' i 'El foraster'.


ESPORTS


Rússia-Portugal Futbol

17.00 GOL

Retransmissió del partit de la Copa Confederacions que disputen les seleccions de Rússia i Portugal. Per un altre costat, a les 20.00 hores, la cadena ofereix també un altre partit de la competició, el Mèxic-Nova Zelanda.


Tenerife-Getafe 'Play-off' d'ascens

21.00 MOVISTAR PARTIDAZO

El canal de televisió de pagament Movistar Partidazo, propietat de Telefónica, dedicat exclusivament al futbol, retransmet el partit del play-off d’ascens a Primera Divisió que disputen els equips de Tenerife i Getafe.


PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Alessandra Ambrosio i Andrés Velencoso

21.45 ANTENA 3

Pablo Motos rep dos dels models més cotitzats del moment, Alessandra Ambrosio i Andrés Velencoso. Aprofitant que tots dos protagonitzen The Perfect Pair, la nova campanya primavera-estiu de Xti, una col·lecció plena de sabates i accessoris, comentaran les anècdotes que han viscut al llarg de la seva exitosa trajectòria professional en el món de la moda.


La IsLA

Una arribada inesperada

22.30 LA SEXTA

Al complir-se 20 dies de l’inici d’aquesta aventura, la gana i les picabaralles entre companys dificulten la supervivència a l’illa. Una arribada inesperada injecta una mica d’ànim als aventurers.


EL FORASTER

Una visita a Masdenverge

22.35 TV-3

Quim Masferrer s’acosta a Masdenverge, un poble del Montsià amb 998 habitants. Allà quedarà meravellat pel grup musical Llomillo i viatjarà per l’espai gràcies als coets del Miquel.  


ser joan fuster

Homenatge a l'escriptor

22.45 EL 33

Coincidint amb el 25è aniversari de la mort de Joan Fuster, El 33 recupera el documental 'Ser Joan Fuster', que fa un recorregut cronològic per la biografia de l'escriptor. Inclou fragments de dues entrevistes televisives.


FANTASTIC DUO

D'India Martínez a Mikel Erentxun

Notícies relacionades

22.45 TVE-1

India Martínez, Sweet California, Mikel Erentxun i Azúcar Moreno participen en el concurs de Nuria Roca. Hauran de triar un concursant anònim i interpretar junts una coneguda cançó.


foraster

foraster